DeFacto İade Çekini Kaybettim

28 Temmuz 2024 15:23525
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
İstanbul Optimum outlet mağaza müdürü ezgi hanıma çok teşekkür ederim kibar bir şekilde çözümü buldu bizzat fotograf attı iade çekimin ilgisine çok teşekkürler DeFacto ve sikayetvar ailesine tekrardan çok teşekkür ederim

İade çekimi kaybettim, maalesef müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Oysaki numaram belli, o numarayla işlem yapmışım, harcamamışım, tarihi belli. Cüzi bir miktar olsa asla önemsemem, 900 kusur lira idi. Neden böyle bir sistem var? DeFacto'dan numaramız kayıtlı olsa bu sorunları yaşamayız. Tarih belli, saat belli, geri verdiğim ürünler belli.

28 Temmuz 2024 15:27
Eki aç

Idae ettiğim ceket bu idi pantolonu çekmemişim

28 Temmuz 2024 15:28 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Beyza U., 29542348 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

28 Temmuz 2024 15:28

Faturam ise budur iade ettiğim ürünlerin

28 Temmuz 2024 16:39

DeFacto şikayet var departmanından arandım çok ilgiliydiler yardımcı olacaklarını soyledir, tarih ve saat sorup inceleme başlattılar sanırım dönüş bekliyorum tekrardan çok teşekkürler bir THY bir siz çok hızlısınız 😁

28 Temmuz 2024 18:43

İade Ücretim 10 Gündür Yatmadı, Dekont Da Yok!

Gamze
Gamze
15 Temmuz 2025 12:48237

"Desteklerinden dolayı DeFacto müşteri hizmetlerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle H**** hanım ❤️ Sorunumu 1 hafta içerisinde çözdü kendisi ve bu süreçte sık sık arayıp teyit ettiriyor sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlıyordu 🌻"

Kaybolan DeFacto İade Çeki İçin Çözüm Bekliyorum

Nazan
Nazan
15 Mayıs 2025 17:22368

"M***** hanıma çok teşekkür ederim sorunumu çözdü"

DeFacto'da İade Sorunu Ve Online-Offline Fiyat Farkı

Zozan
Zozan
13 Aralık 2024 13:55518

DeFacto mağazasından aldığım ürünleri iade etmek istediğimde, alışverişi yaptığım kartımın yanımda olmadığını fark ettim...

DeFacto İade Sürecinde Mağduriyet Ve İletişim Eksikliği

Elif
16 Ekim 2024 21:06817

Ağustos ayında DeFacto'dan toplu ürün sipariş verdim. Ürünlerden bazılarını...

DeFacto Tiftiklenen Pantolon 2026 Modası mı?

DeFacto TiftiklenenPantolon 2026 Modası mı?

Ahmet
DeFacto Keten Pantolonum 2-3 Giymede Rengi Soldu

DeFacto KetenPantolonum 2-3 Giymede Rengi Soldu

Erdem
DeFacto Ürün Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu!

DeFacto ÜrünKalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu!

Betül
DeFacto Yanlış Ürün Yanlış Beden!

DeFacto Yanlış ÜrünYanlış Beden!

Emirhan
DeFacto Toz Lekeleri Üstüne Çekiyor Yapışıyor!

DeFacto Toz LekeleriÜstüne Çekiyor Yapışıyor!

Öne ÇıkanKonular

DeFacto Kategorileri