Melisa
14 Haziran 2024 01:404.885

Deepl çeviri sitesinde ücretsiz deneme için abone oldum. Abone olurken 1 ay içinde "hesabım" bölümünden koşulsuz iptal etme hakkım olduğu yazıyordu. Ancak şu an hesabım sayfası hata veriyor, tekrar dene veya destek sayfasına git uyarısı veriyor. Destek sayfası ise yüklenmiyor. Eğer bu sorun 2 gün içinde düzelmezse ücretsiz deneme süresi dolacağı için hesabımdan para çekilecek. Sorunun hızlıca çözülmesini talep ediyorum.

Yorumlar(11)

Nisa
Nisa
15 Ocak 14:25

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum kartı kapatınca iptal aşamasında kısmı siliniyor mu ne oluyor biri yardımcı olabilir mi lütfen

Gamze
Gamze
23 Aralık 2024 13:26

Merhaba ben de üyelik iptali süremi geçirdim 12622 TL bedel için kartımın limiti yetersiz olduğu çekim yapamadılar. Kartı iptal etmek yeterli mi çünkü bu faturalandırıldığı için başka bir zaman karşıma çıkabilir. Bunun gibi bir şey yaşayan varsa buraya yazabilir mi?

12 Kasım 2024 22:37

Benzer bir durum yaşıyorum. Ne yapmam gerekir? Yardımcı olabilme şansınız var mıç

12 Kasım 2024 22:35

Benzer sorunu yaşıyorum. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?

Ömer
Ömer
Şikayeti Çözüldü
15 Haziran 2024 01:31

Kartınızı iptal edebilirsiniz. 5 iş günü içerisinde dönüş yapabileceklerini otomatik maille bildiriyorlar. Hesaptan çekim olmadan kartı iptal ettirmekte fayda var.

Deneme Süresi Sonunda Haksız Para Çekimi Ve İade Talebi

Faruk
15 Haziran 2025 15:041.377

Deepl çeviri sitesine 15.05.2025 tarihinde ücretsiz deneme için abone oldum. Abone olurken 1 ay içinde "hesabım" bölümün...

Emrullah
25 Şubat 2025 14:001.517

"Geri dönüş yaptığınız ve müşteri görüşlerini ve şikayetini dikkate aldığınız için teşekkürler."