Erden sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 10:40

Merhaba iyi günler. 29.06.2024 tarihinde de mare Hotel den satış ofisi aracılığıyla 4 gece 5 günlük bir tatil rezervasyonu yaptırdık. 29.06.2024 tarihinde yaptırdığımız rezervasyonun giriş tarihi 01.08.2024, çıkış tarihi 05.08.2024 tarihidir. Rezervasyonu yaptırırken 250 TL lik iptal sigortamızı da yaptırdık. Rezervasyon ve sigorta yaptırdığımız telefon numarası 0536******840. Görüşme yaptığım kişinin adı da Şirin. Maalesef sağlık sebepli tatilden vazgeçmek zorunda kaldık. Rezervasyonu iptal ettikten sonra sigorta yaptırmamıza rağmen geri ödeme alamadık. Yaklaşık olarak 2 aydır WhatsApp konuşmalarına ve telefon görüşmelerine rağmen şu tarihte para iadeniz olacak denerek devamlı oyalama politikası uyguladılar. Telefon ile görüşme yaptığım numara ise 0242 524 55 96 (De mare otel satış ofisi) yaklaşık olarak 6 / 7 defa görüşme yapmışımdır. Rezervasyon ile alakalı WhatsApp konuşmalarını ve rezervasyon yaptığım fatura bilgilerini görsel olarak ekleyeceğim. Geri ödemeyle alakalı gerekli şikayetimi dikkate alıp yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Otel Rezervasyon İptalinde Ön Ödeme İadesi Yapılmadı, Mağdur Edildim

31 Ağustos 2025 20:33
otel-rezervasyon-iptalinde-on-odeme-iadesi-yapilmadi-magdur-edildim-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Park Resort İptal Edilen Rezervasyon İadesini Yapmamaktadır

06 Eylül 2024 14:16
Bodrum Park Resort İptal Edilen Rezervasyon İadesini Yapmamaktadır
Şükrüye sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 11:39

Sea Bird Hotel Didim Sea Bird Ücret İade Talebi