Dcey Mağazası Hakkında Şikayet

Duygu
17 Eylül 2023 11:17

Davet çok elbisem yok (dcey) mağazasında para verip gelinlik randevusu aldım. 850 TL randevu ücreti ödedim ama rezilliklerle dolu bir gün, sonuç sıfır.

Öncelikle mağazaya gittiğimde merhaba gelinlik bakacaktım dedim (randevum olduğunu söylememiştim henüz) o da nesi, girişteki sarışın teyzenin surat hemen düştü. Hmmmms pmmmfs yaparken randevum var dedim aaa tamam sizi beklemeye alalım diye yumuşadı.

Daha sonra randevu saatim gelince benimle ilgilenen görevli hanımefendi bu olaydaki tek iyi şeydi, ilgilenip tüm modelleri göstermeye çalıştı. Fakat dcey'in işbilmezliği onu da utandırdı çünkü internet sitesinde görünen hiçbir model yok bu ilk sorun. İkinci sorun bedenler hep 34-36! 40 beden gelinlik asla denenecek bir adet bile yok.

Gelinlik bakanlar bilir bazı modellerde zaten beden özellikle büyük seçilir, hal böyle olunca hiçbir şey deneyemeden 850 TL kaybettiğimle kaldım, randevu süresi de 10 dakika sürmüş oldu.

Madem gelinlik bakamadık kız kardeşime alt katta elbise bakalım dedik, çalışanlar yine mırın kırın, hmmssfss ama bekleyenler var diyerek ağız bükmeler vs.

Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Davet Çok Elbisem Yok Skandal

Yagmur
01 Eylül 2023 17:32

Miray
17 Eylül 2023 14:25
Özge sonuçtan hiç memnun değil

DCEY'den Yanlış Elbise Gönderimi: Özel Günümü Mahvettiler

Özge
28 Ekim 2024 21:34
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
02 Eylül 2024 15:01