Dursun sonuçtan memnun değil

Daxom Kombi Yetkili Servis

Daxom Kombi Yetkili Servis
03 Temmuz 2024 17:33

Daxom 11 litre hermetik şofbenin su akış türbini arızalandı, acil yetkili servisten almam gerekti. 1100 TL ücret vererek aldım. Fakat kendi internet sitesinde 450 TL gibi bir rakam ile satıldığını görünce iade etmek istedim, almadılar. Diğer bilindik markaların bu parçası 250-300 TL gibi rakamlara satılmaktadır. Yedek parça bu kadar pahalı olmamalı, ayrıca yetkili servisler az oldukları için istedikleri fiyatı belirleyebiliyorlar. Araştırarak başka servislerden fiyat alarak parça alın veya tamir yaptırın.

03 Temmuz 2024 17:55 (Şikayetten 22 dakika sonra)
03 Temmuz 2024 18:00

Yalnız ben işçiliği kendim yaptım maalesef sadece parça ücretine o fiyatı ödedim parçayıda yetkili servisiniz den kendim aldım herhangi bir isçilik ücreti veya servis ücreti ödeme söz konusu değildir

04 Temmuz 2024 17:14

Servisler parça üzerinden para kazanmıyorlar, işlem yaptırırsanız para kazanıyorlar.

04 Temmuz 2024 17:19

Ya ben anlatamadım ya siz anlayamadınız herhalde parçadan para kazanmiyorlarda 450 TL lik ürünü neden 1100 TL'ye sattılar sorabilir miyim fazlada uzatmak istemiyorum yetkili servislerinizi uyarırsanız müşteriler için iyi olacaktır ve tabii ki firmanız içinde cevap verdiğiniz için teşekkürler

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Ücreti Haksız Kazanç Sağlıyor

Ömer
21 Ekim 2024 15:47

Daxom Şofben: Arıza, İlgisiz Servis Ve Yedek Parça Sorunu

Ahmet
22 Nisan 2025 14:12
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Daxom Şofben Arızasında Yüksek Servis Ücretleri Ve Belirsiz Bilgilendirme

Ersin
10 Ekim 2025 23:48
daxom-sofben-arizasinda-yuksek-servis-ucretleri-ve-belirsiz-bilgilendirme-1.jpg
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 17:09