Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 20:08

Danone Hayat İçecek bayisinden vermiş olduğum su siparişinde bayi, geçen hafta getirdiği damacanayı tarihi geçmiş diye almadı ve beni mağdur etti. 5 yıl geçmiş süresi dolmuş gibi bahanelerle ekstra damacana parası istedi. Sonra da damacanayı kaba bir üslupla aldı gitti. Getiren kişinin telefon numarası 0531********76. Böyle bayiler Danone Hayat İçecek adına zarar veriyor.

26 Haziran 2024 08:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Muhammet K. Merhaba, Şikayetiniz ilgili ekiplerimize iletilmiştir. Saygılarımızla, Danone Tikveşli

26 Nisan 2025 11:58

02 Nisan 2025 11:40
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Cam Damacana Suyunda Yabancı Cisim Ve Çamur Birikintisiyle Karşılaştım, Analiz Sonucu Bekliyorum

28 Ekim 2025 21:47
cam-damacana-suyunda-yabanci-cisim-ve-camur-birikintisiyle-karsilastim-analiz-sonucu-bekliyorum-3.jpg

10 Haziran 2025 21:33