Daikin Yetkili Servis Elemanı İlk Montaj İçin Ücret Aldı

Daikin Yetkili Servis Elemanı İlk Montaj İçin Ücret Aldı
21 Temmuz 2024 19:283.942

Konu: Klima Montajında Ek Ücret Talebi ve Eksik Hizmet hakkında Şikayet

Sayın Daikin Müşteri Hizmetleri Yetkilisi,

Daikin'den iki adet klima satın aldık ve montajı için yetkili servisin gelmesini bekledik. Ancak, yetkili servis montaj işlemi için bizden ek ücret talep etti ve bu durum bizde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Yetkili servis olduğu için bunu kabul etmek istemedik fakat servis elemanları, klimanın montajının zor olacağını belirtti ve vinç olmadan dış ünitenin takılamayacağını söylediler. Bu nedenle, 2000 TL vinç parası ve 2000 TL montaj ücreti olmak üzere toplamda 4000 TL ek ödeme yapmak zorunda kaldık.

Ayrıca, 18 bin BTU'luk klimanın montajı yapılmış olmasına rağmen 9 bin BTU'luk klimanın montajı halen yapılmamıştır. Bugün sabah saatlerinde montaj için geleceğini söyleyen yetkili servis, gelmemiştir ve evimizde klima parçaları beklemektedir. Yetkili serviste iletişim kurduğumuz kişi hasta olduğunu belirterek gelemeyeceğini iletmiştir. Bu durum bizi mağdur etmektedir.

Konu hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını, eksik montajın bir an önce tamamlanmasını ve tarafımıza geri dönüş yapılmasını rica ederim.

Daikin markasına olan güvenimiz ve yetkili servislerin profesyonelliğine olan inancımız nedeniyle, yetkili servis montaj ücretinin 2000 TL iade edilmesini ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyoruz.

Saygılarımla,

İletişim:

Barış Y****
0543*****38
Bağlık Mahallesi, Hacı Abdurrahman Sokak, Cumhuriyet Apartmanı, B Blok No:15 Kat: 4 Daire : 12 Kdz. Ereğli / Zonguldak

23 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Temmuz 2024 19:33

Dönüş yapılmasına rağmen mağduriyetim giderilmedi muhatap olup derdimi çözecek kimseyi bulamıyorum

25 Temmuz 2024 19:39

Benden alınan para 2000TL geri ödenen para 500 TL içlik indirim ücreti yazmış ne indirimi zaten ilk montaj ücretsiz ne indirimimden bahsediyorsun sen 1500 TL alacağım var hala

2 Ağustos 2024 10:16

Günlerdir bekliyorum geri dönen bile olmadı

Daikin Klima Montajının Yapılmaması

Smmm
Smmm
16 Temmuz 2024 10:474.383

Merhabalar. 01 Temmuz itibariyle 2 adet Daikin Klima aldım ve montaj talebini oluşturdum. Müşteri hizmetleri ile görüştü...

Daikin Klima Montajının Yapılmaması

Daikin Kurulum Ve Montaj

Serkan
Serkan
11 Temmuz 2023 15:521.080

"Yaz ayı yoğunluğundan dolayı yapılan geç montajın telafisi için önümüzdeki yıllarda kullanabileceğimiz ücretsiz bakım hediyesi için teşekkürler."

Daikin Klima Ve Servis Sorunlarıyla Geçen 4 Ay

Nihat
Nihat
14 Ağustos 2024 16:416.854

Daikin klima bizim için bir pişmanlık oldu. Geçen sene inşaat halindeki yazlığımız için 2 adet klima alıp zamanı gelince...

Daikin Klima Ve Servis Sorunlarıyla Geçen 4 Ay

Murat
Murat
10 Ağustos 2024 12:343.784

Daikin yetkili sitesi üzerinden Sensira 12.000 klima aldım ve montaj talebinde bulundum. Daha sonra, türe yetkili servis...

Daikin Yetkili Servis Montaj Şikayeti

Dinçer
Dinçer
24 Haziran 2024 19:304.247

06.06.2024 tarihinde satın aldığım Daikin Sensira 12.000BTU klimanın montajı için Şensoy Isı Sistemleri San. Tic. Ltd. Ş...

Tümünü Gör
Daikin İç Ünite Sararması

Daikin İç ÜniteSararması

Ali
Daikin Klima İade Süreci

Daikin Klima İadeSüreci

Habib
Daikin Montaj Hatası, Düzensiz Kurulum Baştan Savma!

Daikin Montaj Hatası,Düzensiz Kurulum Baştan Savma!

Erkan
Daikin Klima Arızası Ve Çözülmeyen Efsane