Barış sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Yetkili Servis Elemanı İlk Montaj İçin Ücret Aldı

Daikin Yetkili Servis Elemanı İlk Montaj İçin Ücret Aldı
21 Temmuz 2024 19:28

Konu: Klima Montajında Ek Ücret Talebi ve Eksik Hizmet hakkında Şikayet

Sayın Daikin Müşteri Hizmetleri Yetkilisi,

Daikin'den iki adet klima satın aldık ve montajı için yetkili servisin gelmesini bekledik. Ancak, yetkili servis montaj işlemi için bizden ek ücret talep etti ve bu durum bizde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Yetkili servis olduğu için bunu kabul etmek istemedik fakat servis elemanları, klimanın montajının zor olacağını belirtti ve vinç olmadan dış ünitenin takılamayacağını söylediler. Bu nedenle, 2000 TL vinç parası ve 2000 TL montaj ücreti olmak üzere toplamda 4000 TL ek ödeme yapmak zorunda kaldık.

Ayrıca, 18 bin BTU'luk klimanın montajı yapılmış olmasına rağmen 9 bin BTU'luk klimanın montajı halen yapılmamıştır. Bugün sabah saatlerinde montaj için geleceğini söyleyen yetkili servis, gelmemiştir ve evimizde klima parçaları beklemektedir. Yetkili serviste iletişim kurduğumuz kişi hasta olduğunu belirterek gelemeyeceğini iletmiştir. Bu durum bizi mağdur etmektedir.

Konu hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını, eksik montajın bir an önce tamamlanmasını ve tarafımıza geri dönüş yapılmasını rica ederim.

Daikin markasına olan güvenimiz ve yetkili servislerin profesyonelliğine olan inancımız nedeniyle, yetkili servis montaj ücretinin 2000 TL iade edilmesini ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyoruz.

Saygılarımla,

İletişim:

Barış Y****
0543*****38
Bağlık Mahallesi, Hacı Abdurrahman Sokak, Cumhuriyet Apartmanı, B Blok No:15 Kat: 4 Daire : 12 Kdz. Ereğli / Zonguldak

23 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Temmuz 2024 19:33

Dönüş yapılmasına rağmen mağduriyetim giderilmedi muhatap olup derdimi çözecek kimseyi bulamıyorum

25 Temmuz 2024 19:39

Benden alınan para 2000TL geri ödenen para 500 TL içlik indirim ücreti yazmış ne indirimi zaten ilk montaj ücretsiz ne indirimimden bahsediyorsun sen 1500 TL alacağım var hala

02 Ağustos 2024 10:16

Günlerdir bekliyorum geri dönen bile olmadı

Smmm sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:47
Daikin Klima Montajının Yapılmaması
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
11 Temmuz 2023 15:52
"Yaz ayı yoğunluğundan dolayı yapılan geç montajın telafisi için önümüzdeki yıllarda kullanabileceğimiz ücretsiz bakım hediyesi için teşekkürler."
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
14 Ağustos 2024 16:41
Daikin Klima Ve Servis Sorunlarıyla Geçen 4 Ay
Murat sonuçtan memnun değil

Murat
10 Ağustos 2024 12:34
Daikin Klima Montajında Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Ücret Talepleri
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Dinçer
24 Haziran 2024 19:30