Daikin Servis Başvuru Formu Hikayesi Ve Vakit Alması

25 Temmuz 2024 15:23

Daikin marka klima aldık ve hafta başından itibaren gelmesine rağmen, bize verilen 444 9990 numarası ile servis ve montaj için ulaşmayı denedik. Ancak otomatik çağrı merkezinin bize söylediği şey, internet sitesi üzerinden başvuru yapılması ve oradan form gönderilmesiydi. Telefonunuza bir SMS gönderiliyor ve de oradan yapılması söyleniyor. Pazartesi gününden itibaren 2 başvuru yaptığımızı ve beklediğimizi söyledik ancak hiçbir başvurumuzun görünmediğini bize söylediler. Telefon görüşmeleriyle sabittir. Bugün yine 444 9990 ile yapılan görüşmede, "o başvurular değersiz, geçersiz niteliğindedir" söylemi ile yapılan internet başvurusu tamamıyla insanları yanıltmak, ve insanların vaktini almaktır. Daikin yetkili servisi madem sadece müşteri hizmetlerinin kaydıyla yapılıyorsa, neden sayfaya yönlendiriliyor? Yaptığınız büyük ayıptır. İnsanların vaktini almayın, insanlar bir hevesle bir şey alıyor ancak bunun gibiler yüzünden heves kalmıyor.

25 Temmuz 2024 15:28 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Emre
Emre
28 Temmuz 2024 23:12

Yetkili servisin bize geri dönüşü sonucu 1 ay sonrasına montaj görüşmesi olacağı söylendi. Ancak 1 ay sonra geliyor olması çok saçma. Yaz bitecek ve bizim de bunu montajlamamızın bir anlamı yoktur. İptal talebinde bulunduk ve montaj talebini 1 ay süreceğini duyduğumuz anda iptal ettik. Daikin servisi tamamıyla pişmanlıktır. Teşekkürler

Gizem
26 Temmuz 2024 10:21
Daikin Böyle Servis Saçmalığı Görmedim

Ayşe
22 Temmuz 2024 15:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 13:25
Daikin Klima Kurulum İçin 1 Buçuk Ay Sonrasında Gün Veriyor

20 Haziran 2024 16:52
Daikin Klima Montajı Yapmıyor

Adana Daikin AR-SER Servise Selamlar! Daikin Pişmanlıktır!

10 Haziran 2024 23:40
Adana Daikin AR-SER Servise Selamlar! Daikin Pişmanlıktır!
Daikin Kategorileri