Adana Daikin AR-SER Servise Selamlar! Daikin Pişmanlıktır!

Adana Daikin AR-SER Servise Selamlar! Daikin Pişmanlıktır!
10 Haziran 2024 23:40

31 Mayıs cuma günü garantisi devam eden eşimin işyerinde kullandığımız Daikin klimanın arızası için 444 9990 numaralı çağrı merkezinden servis talebinde bulundum. 48 saat içerisinde servis talebimin karşılanacağı bilgisini aldım. Kısa mesaj ile ilgili servis bilgileri de gönderildi. 48 saat geçti ve servis alamadığım için ilgili servisi aradım. Yoğunluk olduğundan vs. Bahsettiler. Gün içinde geleceklerini söylediler. Tabii ki gelmediler. Ne o gün ne de daha sonra... Defalarca kez hem Adana'daki servisi hem genel merkezi arayıp sağlık hizmeti veren bir kurumun 50 derece Adana sıcağı ve neminde klimasının ne kadar elzem olduğunu anlatmama rağmen 10 Haziran 2024 bugüne kadar hizmet alamadım. Sürekli bahanelerle geçiştirildim. Çocuk gibi oyalandım. Bugünü yarına, yarını öbür güne atıp durdular. Hem maddi hem manevi zarara uğradım. Yeni satın alacaklara uyarım olsun. Satış sonrası hizmeti iyidir, yok iyi markadır vs gibi düşüncelere kapılıp Daikin düşünmeyin. Ben hem evime hem benim ve eşimin iş yerlerine almakla çok büyük hata ettim. Bu markadan şikayetçiyim.

11 Haziran 2024 09:13 (Şikayetten 9 saat sonra)

Başak
25 Temmuz 2024 00:08
Daikin Klima Arızası Ve Kötü Hizmet
Ateş sonuçtan memnun değil

Ateş
07 Haziran 2024 16:19
daikin-klima-magduriyeti-servis-agi-yetersizligi-2.pdf
daikin-klima-magduriyeti-servis-agi-yetersizligi-1.pdf
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Arızası ve Servis İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet Yaşadım

Fadime