Tuğrulhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombiden Ateşleme Esnasında Yüksek Ses Çıkması

Tuğrulhan
19 Şubat 2024 22:16

18.05.2022 tarihinde Daikin NDJ Smart Premix 24 KW (D2CND024) model tam yoğuşmalı kombiyi satın aldık. Kullanmaya başladıktan üç ay sonra, ateşleme yaparken rahatsız edici derecede yüksek ses çıkarmaya başladı. Bunun üzerine Daikin müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdik. Servis ekipleri gelerek parça değişimi gerçekleştirdi ve sorun geçici olarak çözüldü. Ancak bir hafta sonra aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Tekrar servis çağırdık ve arızayı giderdiler. Bir ay sonrasında ise kombi yine aynı arızayı gösterdi ve biz de yine servisi aradık. Servis ekipleri, yaptıkları işlemlerle bir daha sorun yaşanmayacağını ifade ettiler. Fakat şu an 1,5 ay geçmesine rağmen kombi yine aynı sorunu vermekte. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım ve Daikin'e sesleniyorum: Bu kombinin değiştirilmesini talep ediyorum çünkü sorunun çözülemediği açık. Ateşleme sırasında çıkan ses bizleri rahatsız etmekte ve bu markadan hiç memnun kalmadık. Kombi hâlâ arızalı bir şekilde çalışmakta. Yaşanan bu sorun, kronik bir arıza olabilir. Daikin'den beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan, kombinin işlevsel bir sorunudur bu arıza.

20 Şubat 2024 07:58 (Şikayetten 9 saat sonra)

Korhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Yüksek Basınç Arızası Nedeniyle Sıcak Su Ve Isınma Sorunu Yaşıyorum

Korhan
06 Kasım 01:55

Yasin
06 Ocak 2024 10:28
Daikin Premix NDJ 024KW Kombi Şikayeti
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sürekli Sıcak Su Sorunu Yaşatıyor, Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Çetin
28 Ekim 18:35
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
25 Aralık 2023 10:40
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
13 Şubat 2024 10:29