Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Kronik Arıza, Bitmeyen Eziyet

Daikin Kombi Kronik Arıza, Bitmeyen Eziyet
Ahmet
12 Nisan 2024 20:24

2 yıl önce Daikin NDJ35 Premix kombi aldım. Aldığım günden beri başım dertten kurtulmadı. Cihaz Japon markası ve 6 yıl garantili olduğundan aynı kapasiteli diğer markalar çok daha ucuzken bu markayı tercih ettim ve kendi elimle başımı belaya soktum. Banyo suyu sıcak - soğuk dalgalanmaları yapıyor. Önceleri servisi çağırıyordum. Servis gelip plaka eşanjör kireçlenmesi yüzünden olduğunu söylüyordu ve evden kireç çözücü alıp içine döküyordu. Yepyeni cihazda böyle şeyler olunca insan rahatsız oluyor. Sorun 1 aylığına çözülüyor ve ardından aynı sorun tekrar ortaya çıkıyordu. Her seferinde bu geçici çözüm yapılıyor ve bu durumun müşteri hatası olduğunu söyleyip hatırı sayılır paralar alarak gidiyorlardı. Son defasında servisi çağırma sıklığı 20 güne düşünce benim sabrım tükendi. Bulunduğum sitede 8 müstakil ev var, 7'si aynı marka ve yerli malı. Onlar da aynı şebeke suyuna bağlı ve aynı şartlarda çalışıyor. Nasıl oluyor da onlarınki 2 yıldan beri 1 defa bile plaka eşanjör temizliği gerektirmiyor ama benim kombim sürekli aynı arızayı veriyor, bunda anormallik yok mu, sürekli para mı vereceğiz diyerek servis ile tartıştım, tabi onların umurunda bile değildi. Sonra müşteri hizmetlerine durumu anlatan mail atıp bu durumdan beni kurtarmalarını istedim ama cevap yazma nezaketi bile gösterilmedi, yani onların da umurumda değildi. Sonuç olarak her sene 3-4 defa plaka eşanjörü söküp kireci temizleyip tekrar takıyorum. Söküp takması çok eziyetli. Ters bir yerde. Tek kelimeyle başıma bela aldım, bugünkü fiyatı 50 bin lira, atsan atılmaz, satsan satılmaz.

13 Nisan 2024 19:37 (Şikayetten 23 saat sonra)

Daikin Kombi: Yerden Isıtmaya Uygun Olmayan Model Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Recep
24 Şubat 06:47
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Maliyetler

Kadri
11 Ekim 2024 18:20
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
25 Kasım 2023 09:09
"Para iadesi yapıldı ilgilenildi teşekkür ederim firmaya, beklemiyordum açıkçası"
Muhammed sonuçtan memnun değil

Muhammed