Ahmet sonuçtan çok memnun

Daikin Kombi 11 64 Hatası

09 Aralık 2023 15:45
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Mert beye teşekkür ederim”

Daikin kombi taktıralı üçüncü yıl oluyor. İki günden beri 11 64 hata kodu veriyor. Arada 0.9 bar hatası veriyor. Servis geldi, 'toprak gelmiş biraz, temizleme yapılacak' dediler ve yapıldı. Sonra başka bir gün geldiler. Küçük bir parçayı silip yerine taktılar, bir sonraki gelişlerinde 'toprak bağlantısı yok' dediler. Toprak bağlantısını yaptırdık ama yine aynı hata, yine aynı sorun ve bu sefer sıcak su da gelmiyor. 'Elektrot değişecek' dedi, 'parça yok' dedi. Parça bulunduğunda takacakmış ama yetmezmiş gibi garantisi bitene kadar sürekli bir bahane ile tamir edip gidiyorlar ve artık ürün değişimi istiyoruz. Garantisi dolmasını resmen beklediler. 'Kaç kez değiştirildi?' diye sordum, bir şey yapılmıyor. Lütfen ürününüzün arkasında durun ve değiştirin.

09 Aralık 2023 21:03 (Şikayetten 5 saat sonra)

11 Aralık 2023 10:32

Leyla hanım tarafından memnuniyetimiz var. Teşekkürler...

21 Aralık 2023 16:02

Leyla hanım ilk hatanızda değiştirelim dediği bana ulaşın dedi hatayı yine yaptı ulaşmaya çalıştım başka bir kişi bana öyle olmuyor dedi değişimi rapor tutulması lazım size dönüş yapacağız deyip bir daha dönmediler

22 Aralık 2023 14:53

Mert beye teşekkür ederim

Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Sevde
26 Aralık 2024 19:52
Daikin Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

Tarık
06 Ekim 2023 22:45
Abdulkerim sonuçtan çok memnun

Abdulkerim
12 Ocak 2025 13:12
"Şikayete kadar çok yıprandık ama sonrasında hızlı müdahale ile sorunumuz giderildi. Teşekkür ederiz."
Kombi Arızası: Soğukta Kalan Aile Ve Sürekli Tekrarlayan Hata
Secil sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Sorunları: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Secil
03 Kasım 2024 21:30
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Arızaları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Tufan