Habib sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klimanın Gürültü Sorunu Ve Servis İlgisizliği

22 Ağustos 2024 15:41

Yaklaşık 3 ay önce Daikin klima aldım ve taktıklarında ürünün dış ünitesi çok ses yapıyordu. Defalarca servis istememe ve şikayet kaydı oluşturmama rağmen tarafıma 3 aydır hiç dönüş yapılmadı. Sürekli gelip makineyi değiştirecekleri hakkında telkinde bulundular. Bayi ile hemen hemen her gün görüşüyorum ve görüşmeler mevcut fakat yeni makine gelecek, servis sizi arayacak deyip beni oyalıyorlar. Ne servis beni arıyor ne de makine geliyor, 3 aydır mağdurum. Ürünü sattıktan sonra hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Elimde bütün ekran görüntüleri mevcut.

01 Eylül 2024 17:04

3 ay önce klima aldım, dış ve iş ünitede inanılmaz yüksek ses var. Bu sorunum ile alakalı gerek müşteri hizmetleri gerek satın aldığım yer ile defalarca görüştüm bir çözüme ulaşamadım. Sürekli cihazımın değiştirileceği değişiminin onaylandığı bana söylendi ve en son olarak Şikayetvar'a yazı yazmak zorunda kaldım akabinde tarafıma dönüş sağladılar ve cihazın 2-3 gün içerisinde tarafıma ulaşacağı söylendi. Şu an 3 hafta oldu ve hala ne cihaz geldi ne de beni arayan var Ben müşteri hizmetlerini aradığımda ise beni genel merkezden arayan bayanın tekrardan beni aramasını rica ettim defalarca ve tarafıma dönüş yapılmadı. Klima almak isteyen arkadaşlarım ve komşularım dahil olmak üzere 5 kişiyi bu markadan vazgeçiririm ve başka marka bakıyorlar şu anda. Yani kısaca şunu söyleyebilirim ki ürünü satın aldıktan sonra hiçbir şekilde sorunumuz ile alakalı ilgiyi yok verdiğiniz para çöp oluyor Yaz bitti neredeyse ve ben 3 aydır klimamı kullanamıyorum Boşu Boşuna para verip paramı çöpe atmış oldum. Servisin benden istemiş olduğu videolar aşağıda ektedir bunun gibi birçok Video çektim

22 Ağustos 2024 15:53 (Şikayetten 12 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 18:30

Ben şikayeti oluşturduktan sonra genel merkezden bir hanımefendi beni aradı ve kendisine durumu izah ettim. İade ile alakalı bütün onay süreçlerinin tamamlandığını iki iş günü içerisinde servisim gelip ürünü takacağını en geç bu sürecin bir hafta uzayacağını söyledi. Bugün görüşmeden sonra like'ın serveti beni arayıp 2 Eylül'de müsaitiz müsaitseniz gelelim mi diyorlar ben 3 aydır bekliyorum ve beni hala erteliyorlar Bu da yetmiyormuş gibi servise yeni cihazıma takmaya geleceksiniz iade ile alakalı aradığınız değil mi diye sorduğumda yok cihazınızdan Ses geliyormuş tamir için ekip yollayacağız diye cevap veriyorlar Biri farklı konuşuyor diğeri farklı konuşuyor Bir de servis için arayan bayan aşırı derecede ukala bir tavırla müşteri ile muhatap oluyor

22 Ağustos 2024 18:31

Servis için arayan bayan diyor ki size Klimayı hangi servis taktı Bilmiyorum siz geldiniz diyorum müşteri hizmetlerine sorun diyor daha kendilerinden haberleri yok Kendi aralarında koridasyonu sağlayamayan bir firma

Semih sonuçtan çok memnun

Semih