Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Soğutma Yapmıyor Ve Kendini Kapatıyor!

08 Temmuz 2024 11:47

Daikin klima çalışmıyor veya çalıştığında soğutma yapmıyor sadece vantilatör gibi üflüyor ve kapanıyor. Servisi aradığımda sıraya koyduklarını söylüyorlar 1 haftadır gelen yok. Sıcakların ortasında rezil olduk. Gerekirse Tüketici Hakları'na gideceğim.

17 Temmuz 2024 19:08

Klimamız 20 gündür arızalı servisten bir kişi geldi malzemesiz bir şekilde 2 dakika bakıp yanımda malzeme yok diyerek gitti 15 gün oldu kimse gelmiyor. Aradığım zaman sürekli yarın diyerek erteliyorlar. Perişan olduk şu sıcaklarda. Ürününüzün arkasında durmayacaksanız ürününüze neden garanti veriyorsunuz. Dışarıdan özel bir tamirci çağırıp yaptırsam 10 dakikada çözmüştü işimi. Daikin aldığım için çok pişmanım bu haftada yapılmazsa ürünü söküp çöpe atacağım artık yeter.

Ek
08 Temmuz 2024 13:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

13 Temmuz 2024 00:55

Sorunumuz hala çözülmedi servisten bir kişi gelip 2 dakika klimaya bakıp yanımda ekipman yok deyip gitti. Herhangi bir tarih vermiyorlar aradığım zaman bugün yarın diyerek oyalıyorlar çok ilgisizler yazın ortasında klimamızı kullanamıyoruz rezil olduk. Daikin kaliteli diye almıştık maalesef pişman olduk. Ben bu kadar kötü bir servis hizmeti görmedim. Bu işi kimse hayrına yapmıyor. Lütfen biraz ilgi.

Fatih sonuçtan memnun değil

Uğur sonuçtan çok memnun

Sıfır Daikin Klima Arızalı Çıktı

Uğur
17 Ağustos 2024 12:26
"Servis elemanları geldi arızayı tespit edip sorunu çözdüler kendilerine teşekkür ederim"

Aslıhan

Daikin Montaj İçin Servisten Şikayetçiyim
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
19 Temmuz 2023 10:18
"Leyla hanıma teşekkürler problemimiz ile ilgilendi"

Daikin Kategorileri