Daikin Gelmeyen Servis İlgilenilmeyen Kombi

28 Kasım 2023 03:24

Tam iki aydır Daikin kombi servisini arızalı kombim için müşteri hizmetlerinden üç defa randevu almama rağmen bölgemize bakan Amasya Merzifon bayisini aramama rağmen ne gelen var ne giden. Kombi en sonunda patlayacak ama hiç umursamıyorlar. İllaki birilerinin başına bir şey mi gelmesi gerekiyor?

28 Kasım 2023 07:59 (Şikayetten 4 saat sonra)

30 Kasım 2023 11:27

Teşekkürler iletişime geçtiğiniz günün akabinde servis geldi sorunumuz su ısınmasında dalgalanma yasanıyor ve petek sıcaklığı 35 derecedeyken 70 li derecelere çıkıyordu gelen arkadaş bu sorunu giderdi daha sonra kombinin temizliğini yapayım dedi 500 lira karşılığında tamam dedim ama keşke demeseydim temizlik esnasında parçanın biri kırdı sonra değişim yapacağını söyledi dun geldiler elli tane parça denedi sonuca gelirsek ne sıcak suyumuz çalışıyor ne petekler bulunduğumuz bolge hava sıcaklığı 5 lı derecelerde evde kombi yerine UFO çalışıyor ve parçanın gelmesi 1 hafta yı bulur bu şekilde idare edilmemiz söylendi tekrardan servisi aramadk istemedim korkuyorum evi yakarlar diye sizden tam 1 aydan fazladır yardım bekliyordum ama sonucu çok kötü en kısa sürede daha donanımlı bir servis göndermeniz

Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Eylül 2023 23:47
"Yasklasim ne nezaketinden ötürü Mert Bey e teşekkürler."

Meral
14 Aralık 2023 23:02