Yasin sonuçtan çok memnun

Daikin Csu Premix 24Kw Kombi Fan Arızası

10 Temmuz 2023 20:50

Daikin Csu Premix 24 KW marka kombimi Kasım ayında kullanmaya başladım. Şu ana kadar bir sıkıntıda yaşamadım. Aktif ısıtmada olmadığı halde, Yaz ayında olmamıza rağmen sabah kalktığımda sıcak su gelmediğini fark ettim. 13 64 kodlu bir hata gördüm. Daikin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Eskişehir Odunpazarı Dikmen Daikin servisini yönlendirdiler. Gelen servis şantiye elektriği sebebi ile kombinin fan motorunun yandığını iletti. Yaz sıcağında aktif kullanımda olmayan bir kombinin fan motoru nasıl yanar? Üstelik 3500 lira civarı ücret talep ettiler değişim için. Şantiye elektriği kullandığınız için dediler sitede 64 daire oturuyor şu an herkese sordum kimsede Daikin kombi yok, kombisi arıza yapanda yok. Aktif kullanımda olmayan bir kombinin fan motorunun yanmasını şantiye elektriğine bağladılar. Daikin pişmanlıktır arkadaşlar, çok söylediler dinlemedim. Çok pişmanım. Sorunum ücretsiz şekilde hemen çözülmez ise yemin ederim hurdacıya verip DemirDöküm nitromix alacağım. Çok söylediler ben dinlemedim belki siz okur beni dinlersiniz. Daikin pişmanlıktır. Cabası olarak da bu sıcaklarda duş alamıyorum. Soğuk su ile duş almak, kışın soğukta ayazda kalmak isterseniz, çoluğunuz çocuğunuz tir tir titresin isterseniz Daikin var hurda parasına satabilirim isteyene... Sorunumu çözmek isterseniz buradayım, yok derseniz bu ilk ve son alış verişimiz olur benim için.

09 Ağustos 2023 09:16

Daikin Csu Kombi, yaz ayında aktif kullanım dışı iken fan motoru arızası verdi. Servis 6 ay önce sıfır olarak bağlanan cihazın hatasını bize yükledi. Daikin'e defalarca yazdım ilgilenen olmadı. Parası ile zor durumlarda kalmak isteyen varsa buyursun. Daikin orada.

11 Temmuz 2023 08:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

11 Temmuz 2023 09:44

Yahu hocam demiyorsunuz ki biz kusurlu mal üretmişiz kusura bakmayın hatamızı giderelim, sizi de mağdur etmeyelim daha fazla. Yaz günü aktif ısıtmada olmayan bir kombinin nasıl fan motoru yanar? Buradan pay biçin lütfen. Kimse aramıyor sormuyor. Nasıl bir firmasınız gerçekten Daikin? Yerli üretim diye destekliyorum başıma gelene bakın.

13 Temmuz 2023 22:13

Hala ulaşan yok ben cebimden parasını verip, yaptırıp satcam. Dahada Daikin almayı bırakın, Daikin malı satan satıcıya selam dahi vermem. Paranız çöp olmasın. Daikin mi uzak durun!

17 Ekim 2023 15:22

Müşteri temsilcisi Yağmur hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Sonuca ulaşamasak bile ilgilendi sağ olsun. Sorunumu ücretini ödemek suretiyle kendim çözdüm.

Korhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Yüksek Basınç Arızası Nedeniyle Sıcak Su Ve Isınma Sorunu Yaşıyorum

Korhan
06 Kasım 2025 01:55

Daikin Kombi Arızası: Soğukta Mağduriyet

Halil
05 Ocak 2025 23:55
Daikin Kombi Arızası: Soğukta Mağduriyet

Daikin Kombi Sürekli Arızalanıyor: Tatillerim Kabusa Dönüştü!

Sertac
05 Ekim 2024 17:05
Yılmaz sonuçtan çok memnun

Yılmaz
06 Nisan 2025 02:15
"Şensoy ısı sistemleri servisi gelip sorunumu giderildi. İray yapı ve Şensoy ısı sistemlerin yöneticisi hanımefendiye de ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Yoğuşma giderinin tıkanması ve içerisindeki sıvı gidere akmadığı için komiye dolduğundan dolayı ateşleme yapmadığı anlaşıldı. Eğer bu durumdan sorun yaşayanlar var ise yoğuşma giderinin kontrolünü yapmaları daha mantıklı olur :)"
Yeni Kombide Bitmeyen Ateşleme Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Abdülkadir sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Arızası: Patlamalar Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

Abdülkadir