Fuat sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 20:45
Fuat'ın Teşekkür Mesajı
“Problemin başlangıcından sonuna kadar olan süreçte Dacia müşteri ilişkilerinden özellikle Berfin hanım ve Ermat servisinde Gül hanımdan ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

2024 Şubat ayında Gaziemir Ermat Dacia Renault servisine vermiş olduğum arabamın yıllık periyodik bakımları yapıldı. Faturası da mail yoluyla bana iletildi. Sadece burada hava filtresi ellerinde olmadığı için daha sonra takılacağını bana ilettiler, ben de kabul ettim. Fakat aradan birkaç ay geçtikten sonra bir baktım faturada bana bilgi verilmeden bu yedek parça değişimi olmadığı halde benden bu parçanın tahsilatı yapılmış. Ben bunu sonradan fark ettim ve konuyu ilgili servise ilettiğimde konuyu inceleyeceklerini, geri döneceklerini, bakacaklarına farklı farklı şeyler söylediler. Geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat hala bir gelişme yok. Benden 10 ay önce takmadıkları bir parçanın, yani hava filtresinin parasını alıp da nasıl geri dönüş yapmıyorlar, inanamıyorum. Renault ve Dacia'nın müşteri memnuniyeti bu galiba. Mail yoluyla atılmış olan faturada aracımın servis bakımı haricinde farklı işlemler yapılmış ve faturaya yansıtılıp iskonto olarak tekrar düşülmüş. Nasıl olur da yapılmayan bir hizmet müşteriye fatura edilip parası tahsil edilip bilgi verilmez? Ben bunu fark etmeseydim ne olacaktı?

30 Aralık 2024 08:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

02 Ocak 15:17

Şikayet ile ilgili hiçbir gelişme mevcut değil. Hem bayi hem Dacia müşteri hizmetleri geri dönüş yapacaklarını bildirdiler fakat dönüş yok. Tekrar hatırlatıyorum benden yapmadıkları bir hizmetin bedeli fatura edilerek ücreti alındı. Halen geri bildirimde bulunan kimse yok.

06 Ocak 11:31

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
16 Ağustos 2024 17:19
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
09 Ağustos 2024 14:20
Cerem sonuçtan çok memnun

Cerem
19 Eylül 2024 18:07
"Yasin bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
İzmir Renault Ermat Servisi
İzmir Renault Ermat Servisi
Berkan sonuçtan çok memnun

Berkan
25 Aralık 2024 23:19
"Arayan müşteri temsilcisine teşekkür ederim ilgisinden dolayı"
Dacia Servisinde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik!

Semra
23 Temmuz 2023 23:02