Emre sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sıfır Araç Motor Arıza Tespiti

Dacia Sıfır Araç Motor Arıza Tespiti
05 Ağustos 2023 11:24

10 ay önce sıfır aldığım 2022 model Dacia Duster aracımla şehir içindeyken 30 Temmuz tarihinde motor arıza tespiti ışığı yandı. Aracımı sağa çekip çekici ile Bursa Erdeğer servisine çektirdim. Aracımla ilgili servisten detaylı bilgi alamadım ve yardımcı olunmadı. İkame araç istiyorum. Genel merkezden onay gelmeden araç vermiyoruz diyorlar. Sıfır bir aracın nasıl hararet göstergesi arızalı olur, bunu da bilmiyorum. Aracı sıfır bayiden çıkarttığımda motor sileceği çalışmıyordu. Zaten bu nasıl bir üretici firmadır anlamış değilim. Şu anda aracım Bursa Erdeğer Renault'da hala hiçbir işlem yapılmadan duruyor. Genel merkez buna ne zaman onay verecek, hangi yetkili! Acilen ikame araç talep ediyorum. Daha farklı mercelere de şikayetimi dile getireceğim!

07 Ağustos 2023 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

08 Ağustos 2023 08:09

Tarafıma hiçbir şekilde dönüş yapılmadı bulaşan ilgisiz alakasız firma görmedim biz bu paraları kolay kazanamıyoruz müşteri memnuniyeti sıfır bir daha Dacia markasını kapımdan içeriye sokmayacağım!

Yorumlar (5)

Recep

Merhabalar, acaba sorunu çözüme ulaşabildiniz mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum ve gezmediğim tamirci servis kalmadı.

Yusuf

Merhaba sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var

Recep

Peki geçti mi? Çünkü bende de aynı sorun var geçmedi bir türlü

Emre

Merhaba aracıma sandık motor atıldı garanti karşıladı sorunun neyden kaynaklı olduğunu hala bulunamadı.

Semra
23 Temmuz 2023 23:02
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Dacia Duster'da Bitmeyen Ses Sorunları!

Rıdvan
22 Kasım 2024 19:50
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster Arabam Devamlı Yeni Sorunlar Çıkarıyor Ve Dacia Çözemiyor

Serdal