Dacia Sandero Stepway Yakıt Tüketimi Beklentileri Karşılamıyor

Abdullah
25 Ekim 2024 11:44

2024 extreme full paket otomatik Sandero Stepway aracım var. Şu an 1800 km de yakıt olarak şehir içi ortalama 7 litre yakması gerekirken 10.7 civarı yakıyor. Bayi de bildirilen ile arasında dağlar kadar fark var. Aracı normal devrinde kullanıyorum basmıyorum ama yinede 10 un altına hiç inmedi Dacia dan geri dönüş bekliyorum.

25 Ekim 2024 15:23 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (6)

Muharrem
Muharrem

E benim 25.000 km oldu hâlâ 9.2 yakıyor hem de aşırı hassas kullanmama rağmen araçta sıkıntı var kardeşim eski Sanderolar değil yenileri sıkıntı

İsmail
İsmail

Hocam İstanbul ile farklı şehirleri kıyaslamayın. İstanbul'da çoğu araç 9 üstü yakar.

Halil

Bende aynı aracın otomatik olanını kullanıyorum şehirde 6.7 litre geçmiyor şehir dışı 110 km de dahi 4 lere kadar düşüyor demek ki kullanıma bakar

Şikayeti Çözüldü

Şehir içi çok yakıyor benim, neredeyse şehir içindeki 10 km ile şehir dışı 70 km aynı yakıyor

Şikayeti Çözüldü

Bir değişiklik oldu mu, bende de aynı sorun vardı bana 2500 km yaptıktan sonra düzelecek dediler

4000 km sonra sorun büyük oranda çözülüyor

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Yakıt Tüketimi Hayal Kırıklığı

Emre