Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Müşteri Hizmetleri İlgi Alaka Sıfır

22 Ağustos 2024 13:22

Satılan mal ve takılan yedek parça garantisi, takılan parça sanayi yetkisini veren Dacia müşteri hizmetleri tüketici haklı iken yetkili servis tarafında olup saçma sapan bahaneler üretmesi. 10.000 TL takması, dışarıda serviste 30.000 TL müşteriyi nasıl zarar ettiririm mantığı.

08 Eylül 2024 14:19

Yetkili satıcı ve yetkili servis tarafından 2018 model Dacia lody aldım arabama garanti dahilinde yan sanayi parça takmışlar sanki orijinal parça takmışlar gibi 60.000km garantiden bahsediyorlar Dacia müşteri hizmetleri 23.500 TL o ara istediler servis garantiden orijinal parça takılması lazımdı dışarıdan yaptırmaya kalktım 2018model Dacia lody arabamın eksoz klepe arızası gene arıza veriyor iptal ettirdim eksoz klepe programını yazik6yasinda bir arabanın bu halde kullanılması Dacia müşteri hizmetleri hasret Tuğba hanımın ermat oto yanlısı olmak çok üzücü kim bu yanlışlara ortak oluyorsa bin an evvel benim mağduriyetimi gidersin

23 Ağustos 2024 09:39 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

24 Ağustos 2024 16:20

Müşteri temsilcisi (hasret Tuğba) hanım devamlı oyalayıcı tüketici haklı iken Dacia yetkili satıcı yetkili servis ermat oto tarafında olması utanç ve üzüntü verici sanki benim arabama orijinal parça takmış gibi 60.000 kilometre ve 2yıl garanti gibi gösteriyor parça yan sanayi

02 Eylül 2024 11:57

dacia-duster-sanziman-problemini-garantiye-almiyor-2.jpg

Gökhan
07 Ekim 2024 13:17
Dacia Servisinde Müşteri Memnuniyetsizliği ve Garanti Sorunu
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster Egzoz Klepesi Arızası

Halil
05 Aralık 2023 16:20
Dacia Duster Egzoz Klepesi Arızası
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
26 Kasım 2024 09:08
"Yasin bey, şikayetimin çözümü konusunda yardımcı oldu. Öncelikle sorunun tespiti, sonrasında arızanın servis tarafından onarılması için gerekli organizasyonu hazırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum."