Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 17:25

19.12. 2023 Tarihinde Garantisi devam eden; Dacia Duster Aracım Motor Arıza risk uyarısı verdi. Dacia Merkezi aradım ve aracım çekici ile yetkili servise çekildi. Bir gün sonra arıza tespiti yapılıp, 4 Enjektörün ve Mazot Filtresinin değişmesi gerektiği ve Garanti kapsamında değişmesi için, Renault Merkeze Onay yazısı gönderildi. Bir hafta sonra Renault teknik ekibi 4 Enjektörün aynı anda arızalanmasının yakıt kaynaklı olduğunu ve Garanti kapsamı dışında kaldığı söylediler.

Garanti Sözleşmesinde açık şekilde "Enjektörler" Garanti altına alınmış iken firma bunları karşılamamakta ve 2 haftadır beni mağdur etmekte. Renault Firmasına yakışmayan bu davranışın düzeltilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Ocak 2024 11:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 2024 17:32
Dacia Duster Enjektör Arızası

Bu saatten sonra Renault Firmasından Araç alacak olan iki defa düşünsün! Sözleşmede Garanti Kapsamına giren Enjektörler maalesef değiştirilmiyor! 1 veya 2 Enjektör olsa Firma olarak karşılardık, ama 4 olunca maalesef karşılamıyoruz diyorlar! Sözleşmede açık şekildi garanti kapsamına girer denilen parçalara bugün 1 adet 2 adet bahanesi konuyor! Renault firması 4 Enjektör değiştiremeyecek kadar fakirleşti bizim mi haberimiz yok? Aşağıda Garanti Kapsamına alınan Parçalar Sözleşmesi var. Hakkımı Hukuki ve İnternet ve Sosyal mecralarda da hakkımı arayacağımı unutmasınlar!

İlknur
İlknur

Ay.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
14 Şubat 2024 13:55