Müslüm sonuçtan çok memnun

Dacia Akü Ve Star Stop Sorunu

15 Haziran 2024 23:30

10 Ekim 2023 tarihinde aldığım Dacia Sandero Stepway aracım 1 haftadır Star stop çalışmıyor. Ayrıca aracım otomatik vites olmasına rağmen arada durduğum zaman tekleme yapmaktadır. Bugün de 12V akü şarj oluyor uyarısı verdi yetkililerden bu konuda yardım talep ediyorum. Sorunumun giderilmesi konusunda desteklerini rica ederim.

15 Haziran 2024 23:19
aku-ve-star-stop-sorunu-1.jpg

12V akü hatası

16 Haziran 2024 23:06

Bugün aracım tamamen çalışmaz duruma geldi ve devamlı stop etti ve ayrıca şarj dinoması kesinlikle aküyü şarj etmiyor. Aracımı mecburen çekiciyle çektirmek zorunda kaldım bir an önce sorunumun giderilmesini talep ediyorum.

20 Haziran 2024 08:43 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

İbrahim

Aracın bakımları tam her şeyi tam bir de akü bitti aküyü şarj edin uyarısı veriyor. Konu ile ilgili ivedi bir şekilde dönüş yapmanızı rica ediyorum.

Dacia Akü Ve Star Stop Sorunu

İbrahim sonuçtan çok memnun

Yeni Araçta Sürekli Akü Şarj Uyarısı Endişesi

23 Ekim 2025 23:37
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Akü Şarj Bitme Sorunu

Cemal
28 Nisan 2024 15:39
Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
08 Kasım 2024 17:34
"Sorunu bildirmemin akabinde hemen tarafıma ulaşıldı ve görevli arkadaş tarafından her şey güzel ve açık bir şekilde anlatıldı. Desteğiniz için markanıza ve temsilci arkadaşa çok teşekkür ederim."