Dacia 1.5DCİ Stop Etme

16 Ağustos 2023 23:10

Merhaba. 3 senedir 2006 Dacia Logan 1.5dci aracımda stop etme sorunu var. Rölantide dalgalanma yapıyor stop ediyor. Yolda giderken de gaz pedalı işlevsiz hale geliyor. Kontak kapatıp açıyorum bir süre düzeliyor. Rölanti ve kranks sensörleri dahil birçok şeyi değiştirdim ustaların tavsiyesi ile fakat sorunum düzelmedi. Bir ton para harcadım emeğim gitti. Allah rızası için çözümünü bilen yardımcı olabilecek birileri var mı.

profile profile
17 Ağustos 2023 08:34 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (13)

Yunus

Çözüm için bana ulaşırmışsınız telefonumu yolluyım

Çağrı

Alper bey merhaba sizden ricam hızlı şekilde dönüş yapmanız dünyanın parasını harcadık halen sorun çözülmedi

Levent
Levent

Hocam benim arabada aynı sorun var nasıl çözüm buldunuz banada yazabilirsiniz

Alper

Kronik beyin arızası beyinciye giderseniz çok maliyetli değil hallederler.

Yunus

Hocama bende de aynı sorun var rica etsem çözümü anlata bilir misiniz

İsmail
İsmail

Kronik beyin sorunu beyinciye gidin 3saate hallediyor

Emre
Emre

Alper kardeşim iletişime gecebilirmisin

Yahya
Yahya

Hayırlı günler usta Çözüm bulabildiniz mi bende de 2011 var dediğin gibi değiştirmediğimiz sensör kalmadı mazot pompasını bile değiştirdik araç yine aynı vurdurunca veya balata spreyi sıkınca çalışıyor gazı bırakınca tekrar stop ediyor

Alper

Çözümü buldum hocam fakat yazarak anlatılacak gibi değil telefon numarası yazın arayıp anlatayım

Bıraktım usta

Nereye bıraktın hocam göremedim

Çağrı

Kardeşim merhaba benimde aynı araçtan aynı şikayetim var çözüm bulabildin mi acil dönersen sevinirim

Alper

Bana numaranı bırak sorununu çözelim ararım seni şu an