A. Samet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 22:51

Dacia Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo 2022 model, Kasım ayında trafiğe çıkış yapmış ve 17.680 km'de olan aracım, ışıklarda vitese geçmedi ve sonrasında vites geçtiğinde de hareket etmedi. Aracı çekiciyle Ankara Mais'e götürdüm. Baskı balata, debriyaj seti, volan derken 58.000 TL masraf çıkarılarak kullanıcı hatası denilerek masraf talep edildi. Bir yıllık ve bu kilometredeki bir aracın baskı balata sorunu yaşaması, bence baskı balatada kronik bir sorun olduğunu gösteriyor. Arkadaşım, otomatik vitesli Sandero 'sunda üç kez aynı sorunu yaşadı ve mahkemeye vererek davayı kazandı. Ben de sonuna kadar mücadele edeceğim. Bundan önce beş yıl Kartal, iki yıl Peugeot 206 kullanmıştım ve aynı şekilde kullandığım halde hiçbir problem yaşamamıştım. El insaf biraz, çözüm bekliyorum.

profile profile profile
07 Aralık 2023 07:45 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

07 Aralık 2023 15:39
2022 Model 17800 Km'de Sıfır Dacia Sandero Stepway Baskı Balata Yedi

Aracı aldığımdan beri ekteki fotoğrafta yer alan c de dile getirdiğim sorun, 2 ya da 3. Viteste giderken, aniden irkilme meydana geldiği ve devir saatinde bir değişim gözlemlediğimi belirtmiştim, telefonda anlattığımdan anlaşılarak kabul formuna kaydedilenler bunlar. Ayrıca araç başında da teslim ederken durumdan bahsetmiştim ancak bu konuda teknik bilgim yok. Bunun baskı balata ile ilgili olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Zaten bu kadar takip edip fark etmem bile bir mucize. Buna istinaden servis kontrol yaparak bu arızayı tespit edebilir ve giderebilir miydi bilemiyorum. 10 Kasım servis bakımı 2 Aralık başımıza gelen bu. Gerçekten cevabınızı merak ediyorum. Kullanıcı hatası diyerek fatura çıkarmak daha kolay tabi.

Serkan

Bir gelişme yaşadınız mı acaba?

A. Samet

Yaşamadık hiçbir şey yapmadılar, dışarıda yaptırdım.

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Renault Dacia Marka Reno Aracımın 2. Kere Titreme Ve Silkeleme Problemi

Fikret