Taha sonuçtan hiç memnun değil

D&R'dan Gelen Kırık Ürün Ve İade Sorunu

D&R'dan Gelen Kırık Ürün Ve İade Sorunu
Taha
22 Aralık 2024 10:03

Ürünü sipariş ettim kendim kurumsal bir firmada çalışıyorum ve gelen kargolar bir yerde biriktiriliyor akşamında kargoyu alıp eve gidiyoruz D&R mağazasından almış olduğum ürün kırık çıktı üstelik kırılan parçalarının kutusunda olmadığına fark ettim yani ürün bana bilerek kırık gönderilmiş. Değişim için D&R müşteri temsilcisi ile iletişime girdim kargo hasar tespit formu düzenlemeniz gerekiyor dedi. Bunun mümkün olamayacağını söyledim. Onlar da tutanaksız iade alamayacaklarını söylediler. Daha önce de doğum günümde arkadaşlarım D&R mağazasından drone sipariş etmişlerdi. Buna benzer birçok problem yaşadım. Bu mağaza ile. Özet olarak D&R çok ciddi pişmanlıktır.

22 Aralık 2024 11:00 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Aralık 2024 12:19

Sayın Taha S., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Ertürk
Ertürk

1 ay 7 gündür iademi yapmıyorlar. Aynı sorun bende de var maalesef müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor

Hazal
30 Kasım 2024 12:24
D&R'dan Kırık Ürün Ve Çözülmeyen Sorunlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 12:31
İlk D&R Sipariş Deneyimi
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
13 Ağustos 2024 16:33