Semih sonuçtan hiç memnun değil

D&R Teknik Servis Sürecinde Uzayan Bekleyiş

D&R Teknik Servis Sürecinde Uzayan Bekleyiş
18 Ekim 2024 09:29

D&R Ümraniye Meydan AVM şubesinden aldığım Mikado marka Mnp35 model pikabımın potansı arızalandı. 15.09.2024 tarihinde şubeye götürdüm. Ürün teslim formu yazıp 17.09.2024 tarihinde teknik servise gönderdiler. İletim tarihi dahil 20 iş gününde teslim edilmesi gereken ürünüm neredeyse 30 iş günü olmasına rağmen çağrı merkezinin oyalama taktiği de dahil olmak üzere teslim edilmedi. Nerede olduğu ne yapıldığı hakkında bilgileri yok. Geri dönüş yapılacak demelerine rağmen 3 gündür arayan soran yok. Ürün teslim formunu mail olarak istediler. İletmeme rağmen PDF değil jpg formatında atmışsınız görünmüyor dediler. Tekrar PDF olarak ilettim. Ancak hâlâ ses seda yok. Yasal hakkım olarak bana yeni ürün sağlamak zorundalar.

18 Ekim 2024 10:07 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Ekim 2024 15:55

Hâlâ yalan söylemeye devam ediyorsunuz. Ne dönen var ne arayan ne soran. Tüketici Hakem Heyeti'ne dönüş yaparsınız.

23 Ekim 2024 15:17

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Mart 2024 20:34
D&R Garanti Sürecinde İletişim Sorunları Yaşadım
Kader sonuçtan hiç memnun değil

D&R'da Oyuncak İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Kader
26 Şubat 2025 14:14
Duygu sonuçtan çok memnun

D&R ' Dan Alınan Lenco Marka Pikap

Duygu
27 Kasım 2023 00:49
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
10 Aralık 2024 18:34
Ayıplı Ürün Ve İade Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Almadığım Ürün Sisteminizde Teslim Edilmiş Görünüyor!

Umut
16 Haziran 2025 15:57