D&R Store Şikayetim Var

Serdar
02 Temmuz 2024 09:50

D&R store den yanlış bir ürün sipariş verdim. 5dk sonra fark edip iptal ettirmek istedim. Sipariş gece olduğu için çalışma saatlerinde müşteri hizmetleri cevap verebiliyormuş. Sabah müşteri hizmetlerine yazdığımda ilki ürünün onayı sağlandı o yüzden iptal edemeyiz dedi. İkinci kez yazdığımda dijital bir ürün satın alındığını iptalinin olmadığını söyledi. Ben yanlış ürün aldığımda iptali nasıl olmaz. Bu nasıl ticaret anlayışı. Kaldı ki yanlışlık sipariş verdiğimde iptal edebilecek hizmet koymamışlar. En fazla benden para gider. Ama bu size 3 kuruş kazandırır itibar kaybettirir

02 Temmuz 2024 10:29 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

02 Temmuz 2024 11:14

Sayın Serdar A., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
02 Eylül 2023 10:36
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Efe
10 Kasım 2023 23:33