Burçin sonuçtan çok memnun

Ankara Ankamall D Diamond Şikayet

Burçin
26 Nisan 2024 21:06

Ankara Ankamall d Diamond dan aldığım yüzük sipariş vereceğiz diyerek ölçü yapıp altı incelerek ve beyaz altın gri bir renkle verilmeye çalışıldı. Kabul etmeyince yapacak bir şey olmadığını böyle kabul etmek zorunda olduğumu söylediler. Hem düşük kalite ürün hem kötü işçilikle büyütme ve siyaha benzer bir yüzük hem de almak zorundasınız. Muamele çok çirkin. İnsan gibi davranmıyorlar. Şiddetle kınıyorum. Patron olduğu söylenen kişi konuşmaya bile gelmedi. Köşedeki odasından suçlu olduğu için çıkmadı bile. Sakin ha gitme

14 Mayıs 2024 22:23

Ankara Ankamall d Diamond'tan d Diamond ürünü olduğunu söyledikleri bir ürün aldım. Ürünün d Diamond garantisinde olduğu yalanını söylediler. Fiyat çok yüksekti ama marka olduğu için iyi kalitede olduğunu söylediler ki yaklaşık gram fiyatı 3.000 TL'ye tekabül ediyordu. Bu fiyatın normal olduğunu söylediler. Marka bir yer olduğu için güvendim ve alışveriş yaptım. Aynı ürünü satan başka 10 kuyumcu ile karşılaştırdığımda gram başına 1000 bazı kuyumcularda 1200 TL fazla ücret ödediğimi fark ettim. Altın ürünlerin d Diamond ile alakası olmadığını öğrendim. Garantide yalan. Alışveriş yapmadan gram fiyatını öğrenip araştırma yapmadan almamanızı tavsiye ederim. Benim gibi mağdur olmamanızı istedim. Tüketici Hakları'na başvurmanızı istiyorlar. Oradan da bir sonuç alamıyorsunuz. Gereği yapılır mı bilmiyorum. Ben kesinlikle bir daha alışveriş yapmam

11 Mayıs 2024 17:50

D Diamond Mağazasında Vaat Edilen Değer Kaybı Yaşandı

08 Haziran 2025 17:32
D Diamond Mağazasında Vaat Edilen Değer Kaybı Yaşandı

D Diamond Ne Alın Ne De Aldırın Asla!

09 Ekim 2023 19:04
D Diamond Ne Alın Ne De Aldırın Asla!

30 Eylül 2023 15:31

17 Mayıs 2024 21:27