Ali sonuçtan hiç memnun değil

Cyl Trend Pendik'te Yaşadığımız Durum

Cyl Trend Pendik'te Yaşadığımız Durum
25 Nisan 2024 01:52

Bu mağazada çalışan kişi, insanlarla iletişim kurma konusunda yetersiz ve insan ilişkileri açısından gelişim gösterememiş biri gibi görünüyor. Toplum içinde bu tür kişilerin görev alması şaşırtıcıdır. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmuyor, ters ve kaba cevaplar veriyor. Bugün yaşadığımız bir olayı örnek olarak anlatabilirim; annem için bir elbise beğenip ölçü aldırdık. Elbise üzerinde sadece pudra ile işaretlenmişti. Ödeme sırasında kasadaki kişinin olumsuz tutumu ve verdiği ters cevaplar nedeniyle elbiseyi almaktan vazgeçtik. 'Başka yere bakın' dedi ve 'Ölçü aldırdınız, bu elbiseyi almak zorundasınız' gibi bir cevapla karşılaştık. Tartışma büyüdü ve kişi sataşmaya devam etti. Bu tür bir tutumla ilk kez karşılaşıyoruz ve karşılaştığımız başka olumsuz davranışlar da oldu. Mağazayı önermiyorum ve bu tür kişilerin toplum içinde yer almasından duyduğum rahatsızlığı belirtmek istiyorum. Ayrıca, nakit ödemeyle 7.000,00 TL, kredi kartı ile tek çekimde 7.500,00 TL fiyat talep edildi. Nakit ödemelerde ve diğer satışlarda fatura kesilip kesilmediğini merak ediyorum. Bu konuyu Maliye Bakanlığı'na ileterek firmanın incelenmesini talep edeceğim ve sürecin takipçisi olacağım.

Berra sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Sahibinin İlgisiz Ve Kaba Tavrı Alışverişimi Olumsuz Etkiledi

22 Eylül 2025 23:10
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Layla Moda Wedding Dress Pendik’te Yaşadığımız Saygısızca Durum

25 Nisan 2024 13:41
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

By Pınar Karum Saygısız Yaklaşım

01 Ağustos 2024 20:27
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
21 Mayıs 2024 15:37