Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:41

Bu firma hakkında size bugün yaşadığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum; firmanın sahibi olduğunu söyleyen kadın annem elbise denerken, halam aynanın önüne geçti diye çekil şurdan seni mi izleyeceğiz şeklinde bir cümle söyleyip '' o nasıl bir üsluptu'' diye cevap verdiğimizde ''üslubumu beğenmiyorsanız çıkın gidin dükkanımdan d***'' şeklinde cevap verip, ardından " 50 yaşındayım üslubu sizden öğrenecek değilim" diyerek ağza alınmayacak küfürler etti. 50 yaşında olduğunu söyleyen kadın 50 yaşına kadar kendisini bir tırnak ucu kadar geliştirememiş çok acı... Hayatımda bu kadar saygısız ve terbiyesiz bir firma sahibi daha görmedim. Hizmet sektöründe ne insanlar görüyoruz, saygıyla anıyoruz ve çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz. Ancak bu firmanın sahibi olan kadın hakkında asla aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çevremdeki herkese bu durumu anlatacağım.
Ülkemizde bolca naif ve güzel insan varken böyle insanlar bu sektörlerde para kazanmamalı. Bu yorumu umarım görürsünüz, eşiniz çok saygılı ve düzgün bir insana benziyor, eşiniz sizin adınıza bizden özür diledi.

Ayrıca şikayetim burasıyla kalmayacak sattığınız ürünlerin faturası kesiliyor mu ve her şey yasaya uygun mu diye, Maliye Bakanlığı'na ulaşıp tarafınızda inceleme başlatıp, sürecin de takibinde olacağım. Bugün karşılaştığım türlü türlü küfürler ve çirkinliklerden sonra asla bu durumu sineye çekmeyip takipçiniz olacağım!

Melike
Melike

Yaşadığım mağduriyetin haddi hesabi yok provadan nişan günüme kadar her şey sıkıntıydı dünya para verip satın aldığım elbisede işaret kalemi lekesi unutuyorlar bunu belirttiğimde dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar. Nişan günümde elbiseyi daha giymeden korsemdeki 2 taş düştü ağlayarak bir şekilde hallettim nişan saatinde ise kuyruk kısmındaki taşlar teker teker döküldü daha 1 saat bile giymediğim bir elbise nasıl bu kadar kalitesiz olabilir? Boynumdaki şalın her tarafı söküktü. İnsanlar o elbiseye o paraları vermek için belki de kaç gün çalışıyorlar? Basit bir paradan bahsetmiyoruz bir elbiseye 24 bin tl verdim bunun için 1 ay çalışan insanlar var elbiseyi diktiğiniz taşlar firmanızın ucuzluğunu çok güzel yansıtmış hakkım da paramın 1 kuruşu da size asla helal değil

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Cyl Trend Pendik'te Yaşadığımız Durum

25 Nisan 2024 01:52
Cyl Trend Pendik'te Yaşadığımız Durum

Huuri Butik Mağaza Sahibinin Aşağılayarak Dalga Geçmesine Maruz Kaldık

08 Eylül 2024 17:23
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Sahibinin İlgisiz Ve Kaba Tavrı Alışverişimi Olumsuz Etkiledi

22 Eylül 2025 23:10