Hande sonuçtan hiç memnun değil

Cybex Etik Olmayan Satış Politikası

Hande
19 Kasım 2023 22:41

Operaistanbul Vadi Şubesinden 29 Ekim'de Cybex Beezy bebek arabası satın aldık. Alışveriş yaparken Kasım indirimlerinin yakın olup olmadığını ve bir indirim olup olmayacağını sorduk. Ancak satıcı, indirim hakkında bilgisi olmadığını söyledi, bu durum inandırıcı gelmedi. Sonuçta konuşulanlar ciddi rakamlar. Biz 7 bin TL zarar ettik. Bu nedenle markaya olan güvenimiz sarsıldı ve bu tutumlarından ile satış politikalarından dolayı Operaistanbul'u tercih etmemekteyiz.

27 Kasım 2023 22:44

Operaistanbul Vadi Şubesinden 29 Ekim'de Cybex Beezy bebek arabası satın aldık. Alışveriş yaparken Kasım indirimlerinin yakın olup olmadığını ve bir indirim olup olmayacağını sorduk. Ancak satıcı, indirim hakkında bilgisi olmadığını söyledi, bu konuda olmayacak gibi bir tavırla konuştu. 2 gün sonra ise ciddi indirim oldu (7bin tl), buna ilişkin yaptığımız itirazlarımız hiçbir şekilde sonuç elde edemedik, bizimle olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde iletişime geçmediler. Etik olmayan bu satış politikasına ilişkin şikayetlerimize iletmesine rağmen asla dönüş olmadı.

Oysa aynı gün aynı nitelikte alışveriş yapan arkadaşlarımıza ivedi dönüş yapılıp, mağduriyetlerini de giderdiler. Bir kez daha ne denli taraflı ve etik olmayan politika yürüttüklerini belirtmek için bu şikayeti yazıyorum.

20 Kasım 2023 00:54

Operaistanbul Vadi Şubesinden 29ekimde cybex beezy bebek arabası aldık. Alışveriş yaparken kasım indirimleri yakın diye acaba indirim olur mu diye konuştuk. Ancak satıcı indirimi bilmiyorum dedi, bilmemesi inandırıcı gelmiyor. Neticede ciddi rakamlar bunlar. Biz 7bin tl zarar ettik. Bu nedenle de markaya güvenimiz sarsıldı ve bu tavırlarından ve satış politikalarından dolayı Operaistanbulu önermiyoruz.

Operaistanbul’da Cybex Balios Bebek Arabasında Fiyat Tutarsızlığı Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Berk
24 Eylül 2025 15:06
operaistanbulda-cybex-balios-bebek-arabasinda-fiyat-tutarsizligi-ve-yetersiz-hizmet-deneyimi-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
02 Kasım 2023 08:35

Gökalp
26 Mart 2024 22:46
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Opera İstanbul Cybex Mios Pişmanlığı

Suna