Cupra Otomobil Servisinde Yaşanan Sunroof Sorunu

Didem
06 Nisan 2024 14:56

2022 yılı Ağustos ayında Doğuş Oto Esenyurt Şubesi'nden Cupra Formentor sıfır araç satın aldık. Aracın sunroofu açılır kapanırken gıcırdama sesi geliyor. Aynı ses sağ ön camı açıp kapatırken de geliyor. Bununla ilgili aracı servise götürdüğümüzde sorunun giderildiğini söyleyerek aracı bize birkaç hafta sonra teslim ettiler fakat çok kısa bir süre sonra aynı sorun tekrarladı. Yetkili servisle görüştüğümüzde içine toz kaçtığı için bu ses gelebiliyor dedi, siz yetkili servis olarak bu açıklamayı mantıklı buluyor musunuz, şimdiye kadar hiçbir sunrooflu araçta bu sorunu yaşamadım.
Yetkili servisteki kişinin aracı teslim ederken burda bu sorunu çözse çözse ben çözerim iddiasının da ne kadar boş olduğunu böylece görmüş olduk. Daha önce şikayet kaydı da oluşturmama rağmen hiç kimse dönüş yapmadı.

Volkan
Volkan

Benimde aracımda sunrooftan aynı ses geldi bakım vs yaptılar ses kesildi bazen ses geliyor bazen gelmiyor. Bana araç düz zeminde iken sorun yok ancak düz olmayan zeminlerde şaseden kaynaklı bir kasma sorunu mevcut. Aynı şekilde arka camdan bazen açma kapama da ses meydana geliyor.

Volkswagen Yetkili Serviste Sunroof Ve Ön Cam Gıcırtı Sorunu

06 Nisan 2024 14:48
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Formentor Stop Lambası Kronik Arızası Ve Garanti Sorunu

Uğur
23 Ağustos 2025 18:29
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Leon Aracımın Çözülmeyen Trim Sesi Sorunu

Serkan