Cullinan Belek Müşterisiyle Dalga Geçiyor!

23 Ocak 2024 14:31

Cullinan Belek Oteli'nden Ağustos sonu için iki aile tatil aldık. Geçen yıl da aynı otelde kalıp memnun olduğum için 7 gece rezervasyon yapmıştım. Ancak aynı döneme bir fuar denk geldiği için her ikimiz de bir hafta erteleme istedik. Tarih aynı fiyat aralığında olmasına rağmen oda ücret farkı talep edildi ve kabul ettim.

Daha sonra sadece benden (12 yaşını tam o gün doldurduğu için) çocuk için ilave ücret istendi, orantısız bir ücret farkı doğduğu için kabul etmedim. Sadece birkaç günlük erteleme için çocuğa ücret talep edilmesi beni son derece üzdü. Keyfi bir erteleme olsa haklı görebilirdim belki ama nedenini de belirtmeme rağmen uygulamanın bu şekilde olduğunu ilettiler.

Öyleyse eski tarihe geri alın dedim, tüm bu görüşmeler 10 dakika içinde oluyor. Aynı oda tipinde yer olmadığı için geri alamayacaklarını belirttiler. Buradan anladım ki otel yönetimi müşterisine saygı duymuyor ve aklıyla dalga geçiyor. ETS Tur müşteri hizmetlerine konuyu şikayet ettim ve acente tekrar eski tarihe alabildi.

Şimdi muhtemelen tatilimi iptal edeceğim ve bir daha bu grubun bir oteline gitmeyeceğim. Bu tatsız deneyimi paylaşıyorum ki, bu düşünce yapısındaki işletmeler hatalarını fark etsinler. Antalya otellerimiz artık sadece yabancı turist kabul etsinler, herkes rahatlasın, biz de yurt dışında daha ucuza tatil yapalım, ülkenin dövizi yurt dışına kaçsın!  Bu milli bakış açınızı da ayrıca tebrik ederim, bu bakış açısıyla ticaretinizde başarılar dilerim...

Kenan
Kenan
26 Ocak 2024 14:46

ETS Tur şikayetimi hassasiyetle inceledi, kendilerine teşekkür ederim. Cullinan Belek oteli ise bir özür bile dilemedi. Müşteri odaklı bir otel olmadıkları son derece açık.

Grand Temizel Hotel Fiyat Politikası = Kime Ne Tutturursam...

10 Ağustos 2024 21:12

03 Mart 2024 19:57
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Erken Rezervasyon Avantajı Kayboldu, Ekstra Ücret Talebi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

08 Haziran 2025 03:24
erken-rezervasyon-avantaji-kayboldu-ekstra-ucret-talebi-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg
Bilsen sonuçtan hiç memnun değil

Huzursuz Tatil: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Personel

31 Mart 2025 01:37
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Hızlı İptal Talebime Rağmen Geciken İade Ve İlgisiz Hizmet

04 Temmuz 2025 20:49