Mehmet sonuçtan çok memnun

Creavit Creativ Mutfak Bataryası Arızası

05 Eylül 2023 22:32
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Creavit'e hızlı geri dönüşleri ve sorunu çözmek konusunda verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.”

Yeni yaptığım evime Creavit içme suyu çıkışlı mutfak bataryası aldım. Kullanmaya başlayalı henüz 3 hafta oldu ve batarya içinde kaçak oluştu. Hangi musluğu açsam, diğerinde de su geliyor. Yani içme suyu ile kullanma suyu batarya içinde birbirine karışıyor. Servise ulaşmaya çalışıyorum, umarım bir çözüm bulurlar.

06 Eylül 2023 08:05 (Şikayetten 9 saat sonra)

Syn, Mehmet Y. Bildirmiş olduğunuz şikayetinize istinaden gün içerisinde müşteri hizmetleri yetkilimiz tarafından sizin ile iletişime geçilecektir. Creavit Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü...

12 Eylül 2023 23:57

Cansel
18 Eylül 2023 17:12
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
05 Haziran 2024 21:38
"Beklemediğim kadar hızlı bir şekilde geri dönüş yapıldı. Gelen usta da çok iyiydi. Arızalı ürün yenisi ile değiştirildi. Bendeki armatürde benim yaşadığım sıkıntı kronik olduğu için artık üretilmiyormuş zaten onun yerine yeni seri ile değiştirildi. Teşekkürler Creavit"
Ertunç sonuçtan çok memnun

Ertunç
11 Kasım 2023 16:27
"Kale şikayet sonrasında hızlı bir geri dönüş yaparak değişim talebimi onayladıklarını belirtti teşekkür ederim."