Ödeme Yapmayan Amatör Ajans

26 Kasım 2024 20:13

Üçaltmış ajans adı altında faaliyet gösteren bu ajans, profesyonel görünümlü tam bir amatör ajans. Bu ajans ile 1 ay boyunca hiçbir ücret talep etmeden video editleme konusunda çalıştık. 1 ay sonunda memnun kalındığı takdirde çalışmaya devam edileceği söylendi. Fakat gelin görün ki 1 ay sonunda ha bugün ha yarın diyerek sürekli oyalayarak herhangi bir ödeme yapılmadı. Normal telefonlarını arayarak ulaşmak mümkün değil çünkü servis dışı. WhatsApp üzerinden telefon ile ulaşmak o da mümkün değil. Bir de son olarak uydurdukları bir nedenden dolayı beni zan altında bırakmaya çalıştılar. Bu ajansın web sitesine ve sosyal medyasına bakıp yerimiz yurdumuz belli diyerek güven vermeye çalışmaları da cabası. Sanırım farklı bir organizasyon da olabilir. Hakkım olan ücreti ise avukatıma yönlendirdim, süreci o takip edecek. Ben sıkıntı yaşadım. Başkaları yaşamasın diye bu bilgileri yazıyorum.

İlgisiz Ve Alaycı İletişim Müşteri Olarak Değersiz Hissettim

04 Ağustos 2025 11:44

Reklam Filmi Siparişim Sonrası Revize Taleplerim Yanıtsız Kaldı

07 Ekim 2025 22:58
reklam-filmi-siparisim-sonrasi-revize-taleplerim-yanitsiz-kaldi-1.jpg
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Reklam Ücreti İadesi 3 Aydır Yapılmıyor, Sürekli Oyalama

11 Temmuz 2025 12:30
Muharrem sonuçtan çok memnun

Titan Global Yatırım Forx Mağduru

Muharrem
21 Aralık 2023 23:18
"Cenk bey kardeşim e teşekkür ediyorum çok yardımcı oldu bazı konularda benim yanlış anlamamdan dolayı sorun vardı ama çözüldü"

Rampage Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan İletişim Sorunları

Hikmet