Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Creality Halot One Plus

Creality Halot One Plus
Mahmut
24 Mayıs 2024 18:23

Creality Halot One Plus Makinesi hakkında. 2024 Şubat ayında Karaköy Selanik Pasajı'ndaki robotizmo.com adresinden bu ürünü satın aldım. Nisan ayının başında bu makinenin ekranı kararmaya başladı. Garantisi devam ettiği için aldığım yere sordum. Firma E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş., S**** A**** ile görüşmemi söyledi. Telefon açtım, görüştüm. Bana bu ürünün yedek parçası olmadığını, Creality'ye e-posta atarak durumu anlatmam gerektiğini söylediler. Servislerde bu ürünün yedek parçası kalmadığını, oradan istememi belirttiler. Creality firması ile e-posta yoluyla iletişime geçtim ve en sonunda yurt dışı firması parçayı yollayacağını belirten bir e-posta attı. Hala parça gelmedi, bekliyorum. 24-02-2024 tarihinde E-Data firmasını aradım. Bu ekranın garanti kapsamında olmadığını, ekranı para ile almam gerektiğini belirttiler. Ben aramasaydım bunu da öğrenemeyecektim. Her müşteriyi memnun edemeyiz diye bir laf sarf ettiler. Buradaki sözde yetkili servis ve satıcı bu şekilde söylüyor. Creality (yurt dışı) firması garanti kapsamında yollayacağını söylüyor. Şimdi asıl konu şu: Kime inanarak iş yapacağız? Şimdi kimi kime şikayet edeceğiz? Daha yedek parçam gelmedi. Boşu boşuna üretimi durmuş bir makineye 16.000 TL para verdim. Üretiminin durduğunu satıcı ve servis sıkıştırınca söylediler. Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Bakalım sonuç ne olacak.

Creality Reçine Yazıcı Ve Robolink

Furkan
20 Şubat 2024 13:53
creality-recine-yazici-ve-robolink-1.pdf
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
19 Kasım 2024 09:58
Creality'nin Garanti Politikası Mağduriyeti
Arcan sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 14:37

27 Temmuz 2023 17:06