ÇÖZGER MHRS Ve 182 Randevu Alma Sorunu

12 Eylül 2023 00:31

Aylardır MHRS ve 182 üzerinden randevu almaya çalışıyorum. 3 yaşında oğlum kendini ifade edemiyor, kelime dağarcığı az, cümle kurması hiç yok. Çocuk psikiyatrisine gittiğimde destek alması gerektiğini ve kreşe yazdırmamı söyledi. Devlete bağlı kreşler kayıt dolmuş, özel olanlar da pahalı. Çözger raporu alamadığımdan özel eğitime de yollayamıyorum, geçimimizi aşıyor çünkü ikisi birden. Ne yapacağımı bilemez oldum. Bir anne olarak 😥

Yorumlar (6)

Nurgül
Nurgül

Aynı durumdayım oğlum 4 yaşına girdi randevu yok randevu alınmıyor hastaneye gidip doktordan rica ediyorum randevusuz almıyor konuşmuyor kendini ifade edemiyor huzursuz sürekli ağlıyor

Tayhan

Ben oğlumla ilgili özel eğitime gittim hiç ücret ödemedim onlar benim için uğraştılar

Rukiye

Bu duruma bir çözüm bulmaları lazım. Bizim gibi mağdur olan kişiler çok. Bir gelişme oldu mu çocuğunuzun durumunda

Tayhan

Özel eğitime para vermiyorsun. Özel eğitime git onlar her şeyiyle ilgileniyor raporluk durumu varsa direk kaparlar seni

Rukiye

Geçen yıl götürdüğümde ilk etapta yaptıkları test için ücret aldılar. Haftalık verdikleri dersler içinde öyle. Öğretmen sürekli izin aldığı için ve derste çocuğuma gelişimi için verdiği eğitimden memnun kalmayınca bıraktım. Şu an sadece kreşe verebiliyorum. Oranın katkısı oldu gelişme var durumunda.

Rukiye

Raporun yoksa her gitmeye para istiyorlar maalesef. Dediğiniz gibi olsa keşke. Hala uğraşıyorum randevu için ama İstanbul gibi büyük şehirde olmanın zararı bu olsa gerek.

27 Aralık 2023 12:28

MHRS - 182 20 Gündür Randevu Alamıyorum!

01 Ağustos 2024 10:55

ÇÖZGER Randevu Bulamıyorum Yardım Ci Olun