Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Corteiz-tr.com Ürün Elime Geçmedi

29 Ekim 2024 15:43

12 Ekim 2024 tarihinde corteiz-tr.com adlı siteden oğlum için bir kışlık mont siparişi verdim. Alışveriş esnasında ilk alışveriş indirimi ile ürün bana 3.347 liraya geldi.
Kredi kartıyla aldım. Ama kredi kartımdan 3347 lira yerine 109.84 dolara denk gelen 5.800 liranın üstünde ödeme almış.
Ayrıca hala ürün elime geçmedi. Birkaç kezcorteiz-tr.com adlı site üzerinden bir kaç kez mesaj oluşturdum, bilgi istedim.
Hala ne bilgi, ne ürün elime geçmedi.
Bir aksilik var sanırım.
Bu aksaklığın giderilmesini ürünün tez zamanda elime geçmesini ya da ürün için benden çıkan 109.84 USD karşılığı paranın tarafıma ödenmesini istiyorum.

09 Kasım 2024 16:27

Defalarca iletişim kurmaya çalıştık. Sağlıklı bsr bilgilendirme yapılmadı. Şimdi de ürününüzü yolladık elinize geçmiş görünüyor diyorlar. Bize kargo ile ilgili takip bilgisi gelmedi. Ürünü ya da paramızı geri istiyoruz.

13 Kasım 2024 13:17

Hala yeterli bir bilgi ve açıklama yok. Belirsiz yetersiz mailler. Zaman geçiyor ürün hala yok bilgi yok. Lütfen ya ürünü ya da parasını iade edin.

Yorumlar (8)

Ayla

Merhaba ürün elinize ulaştı mı? Bende alışveriş yaptım ama kimseye ulaşamıyorum

Ayla

Benim bankam bir şey yapamayacağını söyledi :( Bende her gün Mail atıyorum ama dönüş yok.

Serdar

Merhaba, ne ürün elime geçti, ne de bsr muhatap bulamadım. Bankamla görüşüp kredi kartı ile yaptığım alışveriş için ürünün elime uzun zaman olmasına rağmen geçmediğini belirttim ve para iadesi talep ettim. Banka belli bsr düre beklemem gerektiğini belirtti. Sanırım para iadesi alabileceğim. Alınca buradan yazacağım.

Bora

Egerkı alabilirseniz haber verir misiniz bende öyle yapayım

Serdar

Banka hala incelene sürüyor size bilgi vereceğiz denildi. Sanırım para bir müddet sonra hesaba geçer. O zaman size haber veririm. Ama bence siz zaman kaybetmeden bankanızdan iade talep edin.

corteiz-trcom-urun-elime-gecmedi-1.jpg
Serdar

Aslında birkaç gün önce bankadan mesaj geldi. Aradım hala inceleme sürüyor sizi bilgilendireceğiz dediler. Para hesaba geçince size buradan bilgi yazarım. Sizde zaman geçirmeden bankanızı arayıp talep edin.

corteiz-trcom-urun-elime-gecmedi-1.jpg

Merhabalar ürün elinize ulastımı

Serdar

Hayır. Kredi kartıyla ödeme yapmıştım. Bankamı ardım ödememin iadesini talep ettim. Sanırım iade alacağım.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ücretlendirme Ve Teslimat Sorunu

26 Kasım 2024 12:35
Yanlış Ücretlendirme Ve Teslimat Sorunu
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 19:50