Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Corendon Airlines'ın Haksız Ek Bagaj Ücreti Talebi

Corendon Airlines'ın Haksız Ek Bagaj Ücreti Talebi
26 Aralık 2024 15:40

Corendon Airlines'dan anne ve babam için Antalya'dan Hollanda'ya Flex bilet aldım. Flex bilete sekiz kilogram kabin bagajı ve 20kg bagaj hakkı dahil olmasına rağmen, 8kg kabin bagaj hakkınız yok diyerek fazladan para tahsil ettiler. Bu yapılan hukuksuz bir muameledir. Paramın iade edilmesi gerekmektedir

10 Ocak 00:42

Corendondan Flex bilet aldım. Normalde "Flex biletlerde Flex ve Premium biletlerde uçușa en az 7 gün kala, biletin satın alındığı andan itibaren 24 saat içinde, web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden yapılan iptal işlemlerinde, hizmet bedeli dışındaki tüm ücret ve masraflar eksiksiz olarak iade edilir." Yazıyor internet sitesinde. 122euroya aldığım bilet için iptal halinde 11Euro vereceklerini söylediler. Ayrıca uygulama aracılığıyla PNR kodumu girmeme rağmen de uygulamada uçuşumu göremiyorum. Bu ikinci kötü tecrübem Corendon ile. Kesinlikle memnun kalmadım

Ek
27 Aralık 2024 09:34 (Şikayetten 17 saat sonra)

İyi günler. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu yetkili departmanımız tarafından incelenip, sizinle en yakın sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla.

Yasin sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2024 07:07
"Teşekkürler iyi çalışmalar iyi günler"
Corendon Airlines Bagaj Politikası Sorunu
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 11:40
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Corendon Airlines'in Haksızca Düzenlenen Fazla Bagaj Uygulaması

03 Eylül 2023 22:48
Corendon Airlines'in Haksızca Düzenlenen Fazla Bagaj Uygulaması
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bagaj Hakkı Alamadım İletişim Yolları Sonuçsuz Kaldı

27 Temmuz 21:37