Kenan sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 04:16

R**** C**, 12.01.2024 tarihinde saat 04:00'de satın aldığım Köln - Antalya direkt olan XC5904 sayılı uçuş, Corendon tarafından 12.01.2024 tarihinde saat 13:10'a Erfurt üzerinden yapılacak şekilde değiştirilmiş ve tarafıma e-mail yoluyla bildirilmiştir. Bizler bilet alırken uçuş saatlerinde değişiklik olabileceğini dikkate alarak bilet alıyoruz; fakat Corendon'un direkt olan uçuşu Köln-Erfurt-Antalya üzerinden değiştirme hakkına sahip olması asla kabul edilemez bir durumdur. Müşteri hizmetlerini arayıp değişikliği rica ettim fakat mümkün olmadığı söylendi. Cevap olarak 'Siz bilet alırken Corendon'un bütün şartlarını kabul ediyorsunuz.' denildi. Peki siz Corendon şirketi olarak bunu neden daha detaylı bilet satışında yazılı olarak belirtmiyorsunuz? Aktarmalı veya 4 saat üzeri uçuş bana uygun olsaydı, bunu bilet satın alırken kendim dikkate alırdım. Zamanlamayla veya sağlık problemlerim olabilir. Bunu Corendon gibi bir şirketin dikkate almamasını kabul etmiyorum ve kınıyorum. Corendon şirketine olan güvenim bitmiştir. Lütfen bilet satarken insanları doğru bilgilendirin. Uzun uzun yazılmış iade politikalarının ardına saklanıp insanları mağdur etmeyin. Yapılan yanlıştan dönülmesi ve başka insanların da mağdur edilmemesi adına yolcu haklarının da olduğunu unutmayın. Ayrıca yazılı şikayet ya da bilet iptali için sitenize giriş yapıldığında girişe izin verilmemektedir; ancak ek bir uygulama, ek bagaj gibi bir işlem eklemek istendiğinde sistem açılmaktadır. Bu da doğrudan kişisel haklara kesinlikle müdahale ve müşteriyi hiçe saymaktır.

profile profile
27 Aralık 2023 09:48 (Şikayetten 5 saat sonra)

Günaydın, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için çok değerlidir. Konu hakkında, ilgili departmanı bilgilendiriyor olacağız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. Saygılarımızla.

28 Aralık 2023 01:33

Biletimin iptal edilerek ücretinin iade edilmesini istiyorum

28 Aralık 2023 01:36

Ya da aynı biletimi aldığım tarihten birkaç gün öncesine ya da sonrasına direkt Köln Antalya olarak değiştirilmesini istiyorum.

27 Aralık 2023 03:47
Corendon Airlines Uçuş Değişikliği Talebi
Ismail sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 15:54
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2025 13:06
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 12:55
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 12:55
Geri Ödeme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu