Recep sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 17:46

29.03.2023 tarihinde almış olduğum Converse ayakkabının ön burun kısmının alt tabanı yürürken bir anda açıldı. Converse müşteri hizmetlerini aradım, konuyla ilgili ne yapılabileceğini sordum. 'Gönderin, kusur varsa değişim yapalım' dediler. Ayakkabıyı gönderdim, 1 hafta sonra tekrar gönderdiler. 'Üretim ya da malzemeden kaynaklı hata değildir' diye reddedilmiş. Tamam da, 1 yıl olmadan nasıl yapışkan kısmından ayakkabı açılabilir? Marka diye gidip fazla para verip kaliteli ayakkabı giyelim diyoruz ama ayakkabı 1 yılda orası burası patlıyor. Marka, kullanıcı hatalı deyip kenara çekiliyor ve sorunla müşteriyi baş başa bırakıyor. Hayatımda ilk defa Converse'nin ayakkabısını almıştım ve bundan sonra kimseye önermiyorum.

29 Mayıs 2024 18:10 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Recep
Recep
07 Haziran 2024 18:19
Converse Marka Ayakkabının Ön Burnu Açıldı

Şikayet sonrası Firmanın müşteri temsilcisi beni aradı 2. Bir inceleme hakkımın olduğu ve ürünün tekrar incelenmesi hakkımın olduğuna istinaden tekrar ürünü geri gönderdim, ürün 1 hafta sonra elime ulaştı ama hiçbir çözüm bulamadılar bence adının ve fiyatının hakkını veren bir firma değil özellikle de eren perakende firması, bu saatten sonra bedava ürün verseniz almam.

24 Ekim 2024 10:29

Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!

21 Haziran 2024 23:13
Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 09:55
Converse Ayakkabının Kalitesizliği Ve Mağduriyeti
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Converse'in Arka İç Kısmı Açıldı

14 Haziran 2024 15:04
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Converse Online Satın Alınan Ayakkabının Fermuar Sorunu

10 Ocak 2024 12:51