Converse Hediye Mağduriyeti

04 Mart 2024 11:54

14 yaşındaki kızıma doğum gününde Converse marka ayakkabı hediye edildi. Ne kadar sevindiğini anlatamam. Ancak, bir süre sonra ayakkabıda yırtılma problemi yaşadık. Sağ ve sol ayakkabının eşit şekilde açılma sorunu oldu. Hediye fişi ile Emaar AVM'deki Converse mağazasına giderek ayakkabının incelenmesini talep ettim. Yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Ürünü satın alan kişi kimse, onun telefon numarası sisteme kayıtlı olduğundan, mesajlar bu telefona geliyor. Diğer bir ifadeyle, size ayakkabıyı hediye eden kişiyi arayarak, 'Ayakkabınızda sorun yaşadık ve incelemeye gönderdik, size gelen mesajı bizimle paylaşır mısınız? ' demeniz gerekiyor. Mesajın gelmesini beklemeyin çünkü mesaj gelmiyor. Siz arayıp inceleme sonucunu öğreniyorsunuz. İnceleme olumsuz sonuçlandığında ikinci bir inceleme hakkınız olduğunu öğreniyorsunuz. Ancak başvurularda hep satın alanın telefon numarası kayıtlı olduğu için o telefona mesaj gönderiliyor. Yani, yine hediye eden kişiyi arayıp gelen mesajı soruyor ve başvuruda o mesaj kodunu kullanıyorsunuz. İkinci inceleme sonucu da size bildirilmiyor; siz arayıp öğreniyorsunuz. Bu aşamada, her seferinde hediye aldığımız kişiyi aradığımız için rahatsız olduğumuzu belirttik ve iki ay sonra bana, 'Sisteme sizin telefon numaranızı kaydedelim.' denildi. Bu aşamada da hediye veren kişiyi arayıp gelen mesajı soruyorsunuz. İki inceleme de olumsuz sonuçlandığında yeni bir inceleme hakkınız olduğunu öğreniyorsunuz. Ancak mağazaya gidip ayakkabıyı alıp göndermeniz gerekiyor. Ayakkabıyı 4 Aralık 2023 tarihinde incelemeye gönderdim ve incelemeler üç ay sürdü. İnceleme sonuç yazısının tarihi 3 Mart. Bir ürün neden üç defa incelenir ve inceleme süreleri neden bu kadar uzun sürer, anlamakta zorlanıyorum. Değişimi umutla bekleyen kızım çok üzüldü. Artık Converse markasından bir ürün almayacağız. Çünkü kızımın diğer ayakkabılarında yırtık yok; ancak Converse marka ayakkabıda yırtılma oluyor. Hiçbir inceleme sonucu, istemediğiniz sürece size bildirilmiyor. Her seferinde siz arayıp sonucunu öğreniyorsunuz. Ancak Emaar AVM'deki Converse mağazasının gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Her telefonuma hemen cevap verildi ve mağazada güler yüzle karşılandım.

06 Mart 2024 13:55

Dün akşam ki telefon görüşmemize istinaden istemiş olduğunuz fotoğrafları ekte gönderiyorum.

04 Mart 2024 12:39 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

06 Mart 2024 13:49

Dün akşam ki telefon görüşmesine istinaden istemiş olduğunuz fotoğrafları ekte gönderiyorum.

13 Kasım 2024 19:04
Ayakkabı Kalitesizliği Ve İade Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
12 Eylül 2024 23:57
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
17 Eylül 2024 01:53
Converse Ayakkabıda Dikiş Sorunu
Ata sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 21:52

Özcan