Furkan sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 19:45
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürününüzün arkasında durduğunuz ve hizmet verdiğiniz için memnun kaldı teşekkürler Continental”

Sıfır olarak aldığım 2023 model Ford Focus aracımın lastiklerinde parça parça koparak dağılmalar mevcut. Ford yetkili servisi
Continental bayisine yönlendirdi. Orada da fotoğraflarını çekip sorumlusuna ilettiler ama
fabrikasyon bir hata olmadığı yönünde e-mail olarak cevap geldi. Benimle hiçbir şekilde iletişime geçmediler. Aracımı asfalt yol
haricinde herhangi bir şekilde kötü yolda kullanmamama rağmen böyle bir şeyin olması Continental lastik adına utanç verici bir durum.
Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan onlarca
kullanıcı mevcut. Bu durumu Tüketici Hakları'na
taşımayı düşünüyorum.

24 Mayıs 2024 16:36 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Furkan A., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2024 01:00

Sizden ricam bu konuyu hızlıca sonuçlandırmanız gerekli bilgileri sizinle paylaştım henüz benimle iletişime geçen olmadı.

15 Ocak 2025 21:12

Erce
Erce

Aynı problemi yaşıyorum.

Furkan

Continental Müşteri Hizmetleri arayıp konuyu belirtin bulunduğunuz ildeki anlaşmalı Continental bayisinin numarasını müşteri hizmetlerinden alın görüşün lastikleri değişiyorlar ben 4 lastiği değiştim teşekkürler Continental

Nurettin
Nurettin

2023 model Ford Focus aynı sorun benimde başıma geldi daha bir yılı doldurmadan diş kopmalar oldu. İlgilenen yok maalesef. Hep geçiştiriyorlar.

Furkan

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aracımda 9 Bin Km'de Başlayan Lastik Parça Atma Problemi

26 Temmuz 2025 08:39
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 01:07
Ford Focus Lastik Sorunu: Güvenlik Tehlikesi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Lastikler Yüzünden Güvenlik Tehlikede

08 Ekim 2024 16:32