Şakir
23 Aralık 2024 13:39

17.10.2024 tarihinde 3.828 TL (bir yıllık) peşin para vererek Comnet'in 100 megabit fiber internetine abone oldum. Kampanyada ilk 15 gün cayma hakkım vardı. 15 gün boyunca internetinde hiçbir problem olmadı ve gayet güzel çekti. 15 günlük süreçten sonra önce bir haftaya yakın internet kesintisi oldu. Bunun Türk Telekom'dan kaynaklandığını söylediler ve geçici bir süre düzeldi. Ardından bir hafta geçmeden internet tekrar çok yavaşladı ve 3-4 gün peş peşe müşteri hizmetlerini aradığımız halde hiçbir şekilde ulaşamadık. Yani 57 günlük abonelik sürecimde internetten istediğimiz verimi alamadık. 11.12.2024 tarihinde Comnet'in mobil uygulamasından bir bildirim gelerek Türk Telekom'la olan sözleşmelerini feshettiklerini bildirdiler ve isteyen müşterilerin başka operatöre geçişini kolaylaştıracaklarını, istemeyenlerin ise parasını iade edeceklerini söylediler. Ben ödememi Comnet'e QNB Finansbank'a ait bir IBAN üzerinden yapmıştım fakat çalıştığım kurum maaşlarımızı Garanti Bankası'na aldığı için QNB Finansbank'taki vadesiz hesabımı kapatmak zorunda kaldım. Kendilerine telefonla ulaşamadığım için 13.10.2024 tarihinde saat 10 gibi yeni IBAN numaramı vermek için işi gücü bırakıp Yenibosna'daki merkezlerine gittim fakat girişe Y**** isimli bir şahsı dikmişler. Bu şahıs kimseyle görüşmeme müsaade etmedi ve 'Paranız hesabınıza geri yatacak.' deyip beni yetkili birisiyle görüştürmeyip geri dönmeme sebep oldu. Aradan 11 gün geçmesine rağmen Comnet bilerek ve isteyerek paramı geri iade etmemiştir. Ne paramı geri iade ediyorlar ne de telefonlara bakıyorlar. Benim ve binlerce kişinin parasının üstüne oturmuşlardır. Comnet'ten şikayetçiyim. Gerekli cezaların verilmesini ve bir daha müşterilerine bu tarz yaklaşımda bulunmaması için Comnet'in ticari ruhsatının iptal edilmesini yetkililerden talep ediyorum.

profile profile profile

10 Şubat 17:59

Fatma
11 Aralık 2024 14:26
Comnet'in Hizmet Kesintisi Ve İletişim Sorunları
Ok Atma sonuçtan hiç memnun değil

Ok Atma
24 Aralık 2024 19:24