Columbia Mağazasına Duyurum

21 Aralık 2023 19:09

Değerli Müşterimiz, öncelikle satın almış olduğunuz ürün ile ilgili yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yapılan inceleme sonucunda başvurunuza konu olan sorunun, üretim ve malzeme hatasından kaynaklanmadığı anlaşılmıştır. Bu durumda talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek ifade etmek isteriz. Columbia kullanıcısı olarak gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. Ürününüz mağazaya gönderildiğinde teslim almanız için bilgi verilecektir. Destek Talep Numaranız: 2-59196. Müşteri Hizmetleri: 08502001141, mersis: 0410071620700019, B002.

Columbia mağazasından aldığımız montun bir cebi tekstil hatası nedeniyle dikilmemiş. İkinci kez giydiğimde fark ettim. Aldığım mağazaya geri götürdüğümde 'Haklısınız, genel merkezimize göndereceğiz' dediler. Genel merkez ise tekstil hatası olmadığı sonucuna varmış. Göz var, nizam var, ikinci giyimde bu cep tahrip olamaz ve ekstradan kumaş artığı var. Keşke fotoğrafını çekseydim, daha iyi anlaşılırdı. Dünya kadar para ödedik, kim ister cebi dikilmemiş yeni bir montu? Geri alın veya para iadesi istemiyoruz. Ya orijinalini sağlam verin ya da orijinal gibi tamir edin. Ürünümüzün iadesini tarafımıza yapın. Dünya çapında bir marka olan firmaya bu yakışır. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
04 Mayıs 2024 12:50

05 Ocak 2025 13:14
Columbia Montta Beklenmedik Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Columbia Montun Kronik Dikiş Problemi Ve İade Reddi

01 Aralık 2024 14:46