Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Nevşehir Nissara Colin's Bilgisiz Ve İlgisiz

Muhammed
04 Mart 2024 19:47

Merhaba, Nevşehir Nissara AVM'deki Colin's mağazasından bir deri ceket beğendim ve bedeni olmadığı için çalışanlar 'Bu bedeni sizin için sipariş edelim, en geç 4 veya 5 gün içinde gelir' dediler. 23/02/2024 tarihinde siparişi verdik ve ödemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Ancak bir hafta geçmesine rağmen tarafımıza dönüş yapılmadı. Durumu öğrenmek için mağazanıza gittiğimizde bir hata olduğu söylendi; fakat elimdeki fişte siparişin verildiği gözüküyor ve ödeme de hemen yapılmıştı. O gün bize 'Cuma günü sizi arayıp bilgi vereceğiz' denildi ancak Cuma günü kimse aramadı. Tekrar mağazanıza bilgi almak için gittiğimizde ise 'Biz sizi arayacaktık, daha kapanma saati değil' gibi cevaplar aldık. Pek üzerinde durmadan ayrıldık ve 'Pazartesi en geç sizi bu sefer arayıp bilgi vereceğiz' denildi ama Pazartesi günü de aranmadım. Firmanızı aradığımda müşteriye satış yapılırken gösterilen ilginin aksine, iade sürecinde kimse ilgilenmiyor. Nevşehir Nissara AVM'deki Colin's mağazasını aradığımda ise 'Bizim bir bilgimiz yok ve muhasebecimiz de iade hakkında bir bilgiye sahip değil' denildi. Bu durum gerçekten kabul edilemez. Lütfen geri dönüş yaparak müşterilerinizle ilgilenin.

13 Mart 2024 10:21 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz hakkında detaylı bilgi gün içerisinde çağrı merkezimiz tarafından sizlere iletilmiştir.Bizi tercih ettiğinizi için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Departmanı.

Naim sonuçtan hiç memnun değil

İade İşlemi Gerçekleşmedi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz Ve İlgisiz

10 Ekim 2025 20:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 23:32

16 Ağustos 2024 13:58
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
07 Temmuz 2024 18:14