CK Boğaziçi Elektrik 65 Yaş Üstü Mevzuat Kapsamındaki Haklar Hakkında

Ahmet
10 Mayıs 2024 18:452.910

Merhaba,

Telefonuma CKBoğaziçi2nden mesaj aldım. 65 yaş üstü olduğum için mevzuat kapsamındaki haklardan yararlanabileceğime dair. Bu hakları öğrenmek web sitenizde göremedim ve bilgi almak istiyorum. İndirimli fiyat mı başka haklar mı detayı nedir?

13 Mayıs 2024 08:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

13 Mayıs 2024 11:20

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

65 Yaş Üstü Haklarım Hakkında Bilgi Alamıyorum!

Murat
1 Ocak 2025 19:333.588

Telefonuma CKBoğaziçi'nden ( değerli müşterimiz, 65 yaş ustu tüketicilerimiz için geçerli mevzuat kapsamındaki haklardan...

65 Yaş Üstü Haklarım Hakkında Bilgi Alamıyorum!
1 Destek

İzinsiz Mesajlar Hakkında Yardım Talebi

Hazal
16 Şubat 2025 10:231.404

Merhaba, adıma telefon numaramdan 'ckbogazici' adına sürekli mesaj geliyor. Benim böyle bir talebim olmadı. 2 senedir ay...

İzinsiz Mesajlar Hakkında Yardım Talebi

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Kesintisi

CK BoğaziçiElektrik Kesintisi

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar