CK Boğaziçi Elektrik 65 Yaş Üstü Hakları İle İlgili Bilgilendirilmek İstiyorum

Sadık
28 Ağustos 2024 20:095.333

Merhaba,

Telefonuma CKBoğaziçi'nden
( değerli müşterimiz, 65 yaş ustu tüketicilerimiz için geçerli mevzuat kapsamındaki haklardan faydalanabilmeniz için... Hesap numaralı aboneliğiniz kayıt altına alınmıştır.)
diye mesaj aldım. 65 yaş üstü olduğum için mevzuat kapsamındaki haklardan yararlanabileceğime dair. Bu hakları öğrenmek web sitenizde göremedim ve bilgi almak istiyorum. İndirimli fiyat mı başka haklar mı detayı nedir?

1 Destek
3 Eylül 2024 13:37 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili olarak tarafınıza gün içinde dönüş yapılmış olup ulaşım sağlanamamıştır. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi platform üzerinden bizimle paylaşırsanız Müşteri Temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Şirketimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

65 Yaş Üstü Haklarım Hakkında Bilgi Alamıyorum!

Murat
1 Ocak 2025 19:333.588

Telefonuma CKBoğaziçi'nden ( değerli müşterimiz, 65 yaş ustu tüketicilerimiz için geçerli mevzuat kapsamındaki haklardan...

65 Yaş Üstü Haklarım Hakkında Bilgi Alamıyorum!
1 Destek

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Kesintisi

CK BoğaziçiElektrik Kesintisi

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar