City Hospital Hastane Deneyimimde Karşılaştığım İlgisizlik Ve Saygısızlık

06 Ağustos 2024 15:39

Temmuz 2024'te M City Hospital'de C********* E**** T**'un hastasıydım. Bana açıklama yapmak ve sorularıma cevap vermek ona zulüm gibi geliyordu. Sürekli beni tersleyip aşağılıyordu. Onun istediği, ne derse tamam deyip sorgulamadan odasından çıkmanız. İlk görüşme sonrası biyopsi yapıldı ve biyopsiden sonra ben kendisini hiç görmedim. Ne yapmam gerektiğini yarım yamalak asistanı aktardı bana. Sonuçlar için randevu aldım. Randevuma yarım saat kala beni asistanı aradı, gelmenize gerek yok sonuçlarınız temiz çıktı dedi. Hayır, gelip birlikte değerlendirmek istiyorum. Randevum var zaten dediğimde ise doktor burada olmayabilir dedi. Geleceğim dedim. Gittiğimde yine bana çok kötü davrandı, muayene bile etmedi, iyisin dedi. İlaca falan gerek var mı dediğimde ise bana 'Senin gibi hastalarıma verdiğim ama hiçbir etkisi olmayan bir ilaç var, istersen onu yazayım, 4500 TL ücreti var, git al' dedi. Ben de almadım tabii ki. Mesleğini nefretle yapıyor! Başka doktora gittim, bana durumumu açıkladı ve faydası olacak ilaçlarımı verdi.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Laboratuvar Sonuçları İçin Geri Dönüş Yapılmıyor, Bilgilendirme Eksikliği Yaşadık

03 Ekim 2025 15:29
laboratuvar-sonuclari-icin-geri-donus-yapilmiyor-bilgilendirme-eksikligi-yasadik-1.jpg

Central Hospital Kadın Doğum Bölümü Deneyimi

08 Mart 2024 00:51
Central Hospital Kadın Doğum Bölümü Deneyimi
İlham sonuçtan hiç memnun değil

Akademi Hastanesi (Kocaeli) Saygısızlığı

16 Ağustos 2024 18:46
Celal sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 09:26
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

İlk Muayenede Kâbus: İlgisizlik Ve Sert Muayene

06 Aralık 2024 15:13