Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Citroen E C4 İle Tehlikeli Yolculuk

15 Kasım 2024 23:42

Citroen e C4 marka araç alıyorsanız ölümü göze alarak dolaşın,

Aracı alalı daha 1 yıl olmadan 5 kere Elektronik Çekiş Arızası verdi. Son 7 günde 5 kere verdi. Her defasında arabayı kilitle uzaklaş, 10 dakika bekle, yeniden çalıştırmayı deneyin denilerek arıza görmezden gelindi. Buraya kadar hep araç ilk çalıştırmada bu sorunla karşılaştım. Geçen hafta Citroen Çetaş Büyükçekmece Yetkili Servise götürdüm, üç gün boyunca aracım yetkili serviste kaldı. Üçüncü gün servis danışmanı saat 16:00'da bana araçta aynı sorunla biz de karşılaştık fakat çözemedik dedi. Ertesi gün sabah ise sorunu çözdük, aracı yıkatmaya gönderiyorum deyip aradı. Servise gittiğimde atölye şefi ile aracı test etmeye çıktık, araçta ne yapıldığını sorduğumda sadece arıza kayıtlarının silindiğini ve böyle devam edileceğini söylediler. Herhangi bir arıza artık tekrarlamadığını söylediler. Ben de bu aracın üzerinde can taşınıyor, dolayısıyla araçta tekrar böyle bir sorunla karşılaşmak istemediğimi söyledim, onlarsa bana hiçbir sorun olmadığını, aynen kullanmaya devam edebileceğimi söylediler. Üzerinden beş gün geçmeden arıza tekrarladı. Yolda giderken aniden araç kendini park konumuna aldı. Akan yolda aniden durdu, arkadan gelenlerin bize çarpması an meselesiydi. Servisi aradığımda ise böyle bir şeyin olabileceğini, aracı en yakın servise götürmemizi tavsiye ettiler. Halbuki ne araç çalışıyordu, ne araç ilerliyordu, ne de araç park konumundan başka bir yere geçiyordu. Citroen almak, elektrikli araç sevenlere yapılacak en büyük kötülüktür. Şimdi aracım serviste, önce sorunu bulmalarını, sonra sorunu çözmelerini bekliyorum. İnşallah bir önceki deneyimim gibi arızaları silip aracı teslim etmezler. Bu arada hukuki süreci başlattım, sıralı olarak tüm kademelerden maddi manevi tazminat davası açtım.

profile profile profile
24 Aralık 2024 15:42

Aracı servisten 16 gün sonra teslim aldım. Genel merkezden arandım Araçta ki sorunu güncelleme ile çözdüklerini bir daha kesinlikle aynı sorun ile karşılaşmayacağımı söylediler. Fakat genel merkezden aranmamdan 3 gün sonra araç aynı arızayı verdi. Citroen beladır kesinlikle alınmaması gereken bir araç müşteri ilişkileri 0 memnuniyet 0 korkulu sürüş deneyimine mi üzüleyim verdiğim paraya mı üzüleyim mahkeme masraflarına mı üzüleyim karar veremedim.

02 Şubat 2025 01:27

Güncelleme yapayım bela hala devam ediyor şimdi extra olarak bir de sürüş esnasında ekran gitme problemi başladı. Ve Citroen Türkiye inadına çözümsüzlük adına ilerliyor. Mahkeme süreci devam ediyor.

06 Nisan 2025 02:13

Dava sürecini başlattık. Ama şunun bilinmesinde fayda var, dava süreci başlar başlamaz Citroen size artık bilgi vermiyor ve yardımcı olmuyor. Amiyane tabirle trip atıyor. Genel müdürlük konu artık mahkeme sürecine girdiğinden size yardımcı olamıyoruz deyip konuşmayı sonlandırıyor. Çok kötü bir tecrübe oldu aman dikkat

Theodora
Theodora

Yeni e c3aircross almak için bayiye gidecektim cumartesi şikayet süreciniz sonrası araçtan soğudum bilgilendirmeniz için teşekkürler

Fatih
Fatih

Hukuki süreç sonuçlandı mı? Aynı sorunla karşı karşıyayım.

Bilgin
Bilgin

Citroen e C4 almak için mevcut aracımı satılığa çıkarmıştım. Konuyu kapattım.

Erdal
Erdal

Bu kadar şikayete karşılık Citroen den bir açıklama olmaması vallahi pes

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen EC4: 9 Aylık Çile Ve Yetersiz Servis

Ercan
04 Nisan 2025 13:25
Citroen EC4: 9 Aylık Çile Ve Yetersiz Servis
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ë-c4 X Teslim Sonrası Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimiyle Hayal Kırıklığı

25 Temmuz 2025 13:18
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 20:02